10 Μαρ 2009

Με φόρα από τη Villa...

Με κεκτημένη ταχύτητα οδεύει ο Παναιγειρατικός προς το σαββατιάτικο 17ο φετινό του παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο την 9η στη βαθμολογία Rosenbeer. Μπορεί να υπολείπονται ακόμη τέσσερις ημέρες για τη σέντρα στην αναμέτρηση ωστόσο οι παίκτες του Παναιγειρατικού έχουν φροντίσει να επιστήσουν την προσοχή τους σε αυτήν.




Το κλίμα στην ομάδα

Στις τάξεις του ΑΟΠ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την πολύ δύσκολη επικράτηση κόντρα στην Piaston Villa με 2-1 και οι ποδοσφαιριστές μας συνεχίζουν ακάθεκτοι. Μπορεί το 4-1 του πρώτου αγώνα, η μέχρι τώρα πορεία του Παναιγειρατικού, αλλά και η χαμηλή βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Rosenbeer να αποτελούν πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το σαββατιάτικο ματς, ωστόσο οι τόνοι στον "μελανόλευκο στόλο" παραμένουν χαμηλοί και οι παίκτες του συλλόγου κοιτάζουν το παιχνίδι το ίδιο ξεχωριστά όπως όλα.

Κέρδος ο Ζαχαρίας

Πολλά τα χαμόγελα για τον Πέτρο Παπανικολάου ο οποίος είδε την απόδοση του Ζαχαρία Σαραντουλάκη να φθάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα λαμβάνοντας το χειροκρότημα από όλους το περασμένο Σάββατο. Ο "Ζάχα" επιβεβαίωσε το λόγο για τον οποίο κατέχει τη θέση του βασικού αριστερού μπακ του ΑΟΠ ενώ σκόραρε έπειτα από πολύ καιρό (είχε να πετύχει γκολ από την 3η αγωνιστική πάλι κόντρα στη Villa). Ο Σαραντουλάκης φαίνεται πως βρίσκει εκ νέου τον πραγματικό του εαυτό και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο μήνυμα για την ομάδα.

Επιστροφή Μάριου

Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο Μάριος Μάντζος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπώρησε για περίπου δέκα ημέρες και το Σάββατο θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Παναιγειρατικό κόντρα στη Rosenbeer.