26 Μαρ 2009

Δημήτρης Μάντζος: "Περήφανος για τους συμπαίκτες μου!"

Εκτεταμένες δηλώσεις παραχώρησε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της ομάδας του Παναιγειρατικού Δημήτρης Μάντζος. Ο "Captain 8" αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της "μελανόλευκης" επικαιρότητας, τονίζοντας:
Για την ισοπαλία με Πήγασο:
"Τα δύο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας αποτελούν δύο εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους υποθέσεις. Στο ματς με τον Πήγασο, η ομάδα με τα μαύρα δεν ήταν ο Παναιγειρατικός αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών κουρασμένων, αδιάφορων, χωρίς κίνητρο. Ήταν πολύ κρίμα να διαλύσουμε ό,τι είχαμε φτιάξει μια ολόκληρη σεζόν, τώρα που φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο της. Ευτυχώς, την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι, όλοι κατάλαβαν πού βρίσκονται και ποια είναι η αποστολή τους. Δεν ήταν τόσο τα δικά μου λόγια, όπως προβλήθηκε το θέμα, όσο η ίδια η ψυχή των παιδιών που αντιλήφθηκαν το πώς είχε η κατάσταση και πείσμωσαν από το άδικο αποτέλεσμα. Ο Κρεκούκιας ήρθε με πρόβλημα στη μέση, ο Μοτσάκος κατέβηκε άρρωστος μες στη βροχή... Αυτή η ομάδα δεν έχει έναν αλλά δεκαπέντε "αρχηγούς"!
Για το ντέρμπι με το Νείλο:
"Στον αγώνα με το Νείλο, όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο και δεν στέκονται μόνο στο σκορ και τους τίτλους των ειδήσεων, θα διαπίστωσαν πως είχαμε μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Για την ακρίβεια, ήμαστε αγνώριστοι σε σχέση με τα πρόσφατα ματς. Με περισσότερο πάθος, με δίψα για νίκη, δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε ούτε τον αντίπαλο, ούτε την καταιγίδα, ούτε το γήπεδο που ήταν εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Το 5-2 είναι βαρύ κι αχώνευτο για μια ομάδα σαν τη δική μας. Δεν το αξίζαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για το κάτι παραπάνω από αυτόν τον αγώνα και δείξαμε ότι μπορούσαμε. Συμφωνώ με τον coach ότι το ματς το πήρε ο πιο τυχερός. Δεν υστερήσαμε ούτε στην τεχνική αλλά ούτε στη δύναμη. Μόνο τύχη είχαμε λιγότερη. Όταν τρως γκολ σαν τα δυο που δεχθήκαμε το Σάββατο, τότε μόνο με την κακοδαιμονία σου μπορείς να τα βάλεις!"
Για τα επόμενες αναμετρήσεις μέχρι τα play-off:
"Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Το τέλος του ντέρμπι μας βρήκε χαμογελαστούς και περήφανους. Παρά την ήττα, παρά τα πέντε γκολ, εμείς ξέραμε ότι είχαμε εκπληρώσει στο έπακρο το χρέος μας προς τη φανέλα που φοράμε και τον κόσμο που μας πιστεύει. Προσωπικά, όσο έχουμε αυτή τη νοοτροπία δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, όσο δυνατός κι αν φαίνεται".
Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια:
"Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από άριστο! Τα νέα παιδιά έχουν "δέσει" με τους παλαιότερους της ομάδας και το "μείγμα" είναι "εκρηκτικό"! Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό είναι το σπουδαιότερό μας μας όπλο για τη δύσκολη συνέχεια. Όσοι δεν το πιστεύετε, θα ήταν χρήσιμο να μαθαίνατε πώς περνάμε όλοι μαζί ακόμη και εκτός γηπέδου. Και θα ήταν απίθανο να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς μιλάμε για παιδιά - διαμάντια, όπως π.χ. ο Ζαχαρίας ή ο Τσιμπούρ. Όλα τα παιδιά είναι απίθανοι χαρακτήρες και είμαι χαρούμενος και ειλικρινά περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους για το καλό αυτής της ομάδας".