18 Μαρ 2009

10 ημέρες "εκτός" ο Κρεκούκιας (?) - Νοκ-άουτ με πόνους στη μέση

Σαν να μην αρκούσαν τα επαγγελματικά ταξίδια που κρατούν τον Φίλιππο Κρεκούκια μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, ήρθε και το πρόβλημα στη μέση του να επιτείνει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος στράικερ. Ο Περιστεριώτης άσος ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στη μέση και μάλιστα χθες το πρωί εισήχθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Οι πρώτες ενοχλήσεις για τον Κρεκούκια άρχισαν αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στην Piaston Villa, πριν από δέκα ημέρες και έκτοτε δεν υποχώρησαν. Η επιδείνωση της κατάστασής του αμέσως μετά τη λήξη του ματς του περασμένου Σαββάτου οδήγησε τον "Φιλ" στο νοσοκομείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του Παναιγειρατικού που κινδυνεύουν να χάσουν ξανά τον πρώτο σκόρερ τους στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου.
Οι πρώτες ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε χθες ήταν "καθαρές" και δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο οι γιατροί συνέστησαν στον επιθετικό του ΑΟΠ 10ήμερη ξεκούραση και αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα με δηλώσεις του παίκτη πριν από λίγα μόλις λεπτά, οι πόνοι στη μέση του δεν έχουν ακόμη υποχωρήσει, όμως ο ίδιος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσει την ομάδα του στις αμέσως επόμενες "μάχες" για την κορυφή του ομίλου.