16 Μαρ 2009

Από τον Πήγασο στον Νείλο...

Το παιχνίδι με τον Πήγασο αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Παναιγειρατικός δεν εμφάνισε το πραγματικό του πρόσωπο κι άφησε έναν πολύτιμο βαθμό στο γήπεδο 2 του "Eleonas FC". Οι ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν με την απόδοσή τους στα τελευταία δύο παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον Πέτρο Παπανικολάου καθώς ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νείλο.



Πικρία για την ισοπαλία

Μία ιδιαίτερα πικρή γεύση άφησε στους ποδοσφαιριστές η ισοπαλία που απέσπασαν οι προτελευταίοι της βαθμολογίας από την ομάδα μας το περασμένο Σάββατο. Οι παίκτες τα είχαν με τους εαυτούς τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης καθώς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με αποτέλεσμα να χάσουν έναν πολύτιμο βαθμό. Ο Πέτρος Παπανικολάου φρόντισε να "ανεβάσει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του με το επιχείρημα πως όλες οι ομάδες έχουν κακές ημέρες.

Το μυαλό στον Νείλο

Οι παίκτες του Παναιγειρατικού σκέφτονται ολοένα και περισσότερο το σαββατιάτικο αγώνα καθώς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο μετά το άκουσμα του ονόματος του αντιπάλου Νείλου. Με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου και την επική νίκη με 4-3 θα κυνηυγήσει ο ΑΟΠ να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και με το παραπάνω οι "μελανόλευκοι".

Γεμάτο απουσιολόγιο

Ο αγώνας ενάντια στον Νείλο είναι ούτως ή άλλως δύσκολος, ωστόσο τα εμπόδια είναι αρκετά και μεγάλα καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δε θα δηλώσουν "παρών" στα γήπεδα του "Eleonas FC" το Σάββατο. Ο Φίλιππος Κρεκούκιας ήταν το μεγάλο "μπαμ" στο... απουσιολόγιο του Παναιγειρατικού καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο πολεμικό ναυτικό θέτουν απαγορευτικό στη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στους Αιγυπτίους. Απουσιών συνέχεια με Γιάννη Λάμπρου (επικαλείται σοβαρές υποχρεώσεις) και Δημήτρη Μοτσάκο (μαθητικές υποχρεώσεις). Τέλος, ο Άρης Μπούρας αντιμετωπίζει κι αυτός εμπόδιο με την δουλειά του και δε θα μπορέσει να παραβρεθεί ώστε να βοηθήσει τον ΑΟΠ.

Αποχαιρέτησε ο Θανάσης

Στην Κοζάνη για να παρακολουθήσει εκ νέου μαθήματα της σχολής του βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θανάσης Θωμάς. Ο 20χρονος μέσος του Παναιγειρατικού βοήθησε την ομάδα στους αγώνες κόντρα στην Piaston Villa και στον Πήγασο αλλά πλέον ο Πέτρος Παπανικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Θανάσης να επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου τέσσερις-πέντε εβδομάδες.

Πού είναι ο Λαζαρίδης;

Έκπληξη έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Παναιγειρατικού η... αποχή του Λουκά Λαζαρίδη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς έχει να κάνει την εμφάνισή του στον Ρέντη από το ματς με τον Πανφραπεδαϊκό, περίπου ένα μήνα πριν. Ο 27χρονος επιθετικός δεν παρευρέθηκε ούτε χθες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας και πλέον οι συμπαίκτες του απορούν για τους λόγους που... αναζητείται ο "Λαζμαν" τον τελευταίο καιρό. Δύσκολα, πάντως, θα βρεθεί στα πλάνα του Πέτρου Παπανικολάου για το ντέρμπυ ενάντια στον Νείλο.