24 Μαρ 2009

Mε οδηγό το 4-1

Την επιτυχία του πρώτου γύρου κόντρα στη Rosenbeer θέλουν να επαναλάβουν στο σαββατιάτικο ματς με τους "γαλάζιους" οι παίκτες του Παναιγειρατικού σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.





Να μην την... ξαναπατήσει

Η αποστολή των "μελανόλευκων" κάθε άλλο παρά εύκολη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού η Rosenbeer έχει δείξει ιδιαίτερα καλό πρόσωπο στους τελευταίους της αγώνες. Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού σκέφτονται μόνο τη νίκη για τον αγώνα του Σαββάτου και δεν μπορούν να διανοηθούν σενάριο παρόμοιο με εκείνο στο ματς κόντρα στον Πήγασο.

Με πείσμα για τη νίκη

Τα πρόσφατα δείγματα γραφής δεν είναι δα και πολύ ικανοποιητικά για τον Παναιγειρατικό. Η απόδοση της ομάδας στους τελευταίους τρεις αγώνες δεν έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα κι αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει απορία κι ανησυχία στις τάξεις της "Μαύρης Αρμάδας" σε συνδυασμό και με τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Πήγασο και Νείλο. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει αρχίσει να πεισμώνει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης. "Δε φεύγουμε από το γήπεδο αν δεν κερδίσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Κρεκούκιας.

Ανησυχία για "Τσιμπούρ"

Το βραβείο του πιο άτυχου ποδοσφαιριστή της φετινής σεζόν πρέπει να απονεμηθεί δικαιωματικά στον Δημήτρη Τσιμπούρη. Ο 19χρονος άσος του Παναιγειρατικού υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στον τελευταίο αγώνα με τον Νείλο ωστόσο δεν έδειχνε πως ήταν κάτι ανησυχητικό. Όμως από την επομένη του ντέρμπυ και μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Τσιμπούρης νιώθει πόνους στο σημείο εκείνο και αναμένεται σε λίγες ώρες να γνωρίζουμε την κατάσταση της υγείας του. Η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Rosenbeer αυτή τη χρονική στιγμή χρίζεται αμφίβολη.