20 Μαρ 2009

Τα τελευταία νέα του ΑΟΠ πριν το ματς με τον Νείλο

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να αποκτήσει προβάδισμα για μία θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου θέλει αύριο στις 19:00 ο Παναιγειρατικός που αντιμετωπίζει τον Νείλο στα γήπεδα του "Eleonas FC" στου Ρέντη. Άπαντες στη «Μαύρη Αρμάδα» θέλουν τη νίκη στον αυριανό αγώνα και ο Πέτρος Παπανικολάου ζητά από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα την ομάδα των Αιγυπτίων.



Το πρώτο βήμα για το... όνειρο

Να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο βήμα που θα τους οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του ομίλου θέλουν να κάνουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού. Το βήμα αυτό θα γίνει μόνο μέσω μίας νίκης ενάντια στον Νείλο αύριο, Σάββατο. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν στο γήπεδο ακόμη και την ψυχή τους για να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα φέρει μεγάλη χαρά και περηφάνεια στις τάξεις του Παναιγειρατικού. Η ψυχολογία δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ίσως μιλάμε για το πιο υψηλό ηθικό που είχαν ποτέ οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ στο παρελθόν της ομάδας, είτε πρόσφατο είτε μακρινό. Τα σύννεφα του ντέρμπυ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα μυαλά των παικτών της ομάδας...

Ο "Λάζμαν" είναι εδώ!

Όσοι προσπάθησαν να βγάλουν στο "φως" της δημοσιότητας ψεύτικες φήμες για το μέλλον του Λουκά Λαζαρίδη στην ομάδα μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Ο 27χρονος στράικερ φρόντισε να ενημερώσει σήμερα τους ανθρώπους του Παναιγειρατικού πως θέτει εαυτόν στη διάθεση του Πέτρου Παπανικολάου για το αυριανό ματς, έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα. Ο "Λάζμαν" επιχείρησε να... δικαιολογήσει τις απουσίες του επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, το σημαντικό και για τον ίδιο και για την ομάδα είναι πως αύριο θα βρίσκεται στου Ρέντη για να βοηθήσει κι αυτός τον ΑΟΠ στη δύσκολη αποστολή του.

Οριστικά εκτός ο Μοτσάκος και Φαίδων

Δυστυχώς όμως, το σερί των χαρμόσυνων ειδήσεων σταματά στο Δημήτρη Μοτσάκο. Ο 16χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός της ομάδας δε θα μπορέσει αύριο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναιγειρατικό καθώς οι μαθητικές του υποχρεώσεις καθίστανται εμπόδιο στη συμμετοχή του "Μότσακ" στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Μοτσάκος, που είχε χάσει και το ματς του πρώτου γύρου, στενοχωρήθηκε για τη μη συμμετοχή του στο ντέρμπυ αλλά ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του όντας σίγουρος πως η ομάδα του βρίσκεται σε θέση να τα καταφέρει.
Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Παναιγειρατικού, Φαίδων Πατερομιχελάκης ο οποίος δε θα αγωνιστεί αύριο όπως και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Έτοιμος να προσφέρει ο Παπαϊωάννου

Ιδιαίτερα ορεξάτος δείχνει να είναι ο υπό δοκιμήν από τον Παναιγειρατικό ποδοσφαιριστής Κώστας Παπαϊωάννου. Σε συζητήσεις που έχει με τους συμπαίκτες του φαίνεται πως αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και πως ο χρόνος προσαρμογής του θα είναι ελάχιστος. Ο Παπαϊωάννου αισθάνεται μεγάλη χαρά που θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι ενώ έκανε και μερικές από τις πρώτες του δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω αύριο. Ήδη αρχίζω και μπαίνω στο κλίμα της ομάδας. Δεν είμαι για πολλά λόγια εγώ. Το μόνο που ελπίζω είναι να καταφέρω να μιλήσω στο γήπεδο. Είμαι πολύ ορεξάτος και μακάρι να τα πάω καλά".