13 Μαρ 2009

Τα νέα του Παναιγειρατικού πριν την αυριανή σέντρα

Αποφασισμένοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να καθαρίσουν νωρίς το ματς φαίνονται οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού αφού ο καθένας τους δε σκέπτεται τίποτε άλλο πέραν από την αυριανή αναμέτρηση. Οι "μελανόλευκοι" έχουν φροντίσει να καταλάβουν την υψηλή σημασία που έχουν οι τελευταίοι αγώνες και τους βλέπουν σαν... τελικούς καθώς η επιθυμία τους είναι να πετύχουν το απόλυτο στα έξι ματς που απομένουν για τον Παναιγειρατικό, ώστε να πάρουν μια πολύ υψηλή βαθμολογική θέση. Οι... "τελικοί" του ΑΟΠ αρχίζουν από αύριο με τους παίκτες μας να τείθονται αντιμέτωποι του Πήγασου στις 17:00.

Κανονικά ο Καραμπάσης - Αμφίβολος ο Μοτσάκος

Μας "κούρασε" λίγο το θέμα της συμμετοχής του Ανδρέα Καραμπάση, αλλά όλα δείχνουν πως ο σκορερ του πρώτου γκολ του ΑΟΠ στο τελευταίο ματς θα βρεθεί αύριο στο Ρέντη. Το αριστεροπόδαρο παιδί-θαύμα της ομάδας επικαλέστηκε σοβαρές υποχρεώσεις για την αυριανή μέρα ωστόσο σήμερα ενημερώθηκε το τεχνικό επιτελείο πως μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου. Όσον αφορά τον Δημήτρη Μοτσάκο, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αφού ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα ωστόσο ο 16χρονος άσος φαίνεται πως την ξεπερνά και δε θα αποτελεί έκπληξη αν τον δούμε κι αυτόν αύριο στα γήπεδα του Ελαιώνα με τη φανέλα του Παναιγειρατικού.

Εκτός "μάχης" ο Μπούρας

Τους Λάμπρου και Μάριο διαδέχτηκε και ο Άρης Μπούρας καθώς ήταν η σειρά του ακραίου αμυντικού να προσβληθεί από ίωση. Σήμερα το πρωί ο πυρετός του "Big Bouras" έπεσε ωστόσο προτίμησε να ζητήσει από τον Πέτρο Παπανικολάου να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο.

Επιστροφή για Φαίδων

Στα θετικά του αυριανού αγώνα προστείθεται και η επιστροφή του ορεξάτου Φαίδωνα Πατερομιχελάκη στην αποστολή του Παναιγειρατικού κάτι που κρίθηκε σήμερα καθώς ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε αυτή την εβδομάδα από φλεγμονή στο γόνατο του δεξιού ποδιού του ωστόσο αυτή υποχώρησε μετά από καθορισμένη θεραπεία και το όνομα του "99" θα είναι στη λίστα του αυριανού αγώνα.

Σήμερα στην Αθήνα ο Σάκης

Απόψε, αναμένεται στον Κηφισό και ο Διονύσης Μάντζος. Ο πορτιέρο του Παναιγειρατικού ολοκλήρωσε με επιτυχία βασικό κύκλο των πανεπιστημιακών του υποχρεώσεων και αναμένεται να μεταβεί από την Πάτρα στην Αθήνα σήμερα αργά το απόγευμα.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Όλα κυλούν ομαλά στον Παναιγειρατικό τις τελευταίες ημέρες και, εξαιρώντας τη δεδομένη απουσία του Μπούρα και την πολύ πιθανή του Μοτσάκου, δεν φαίνεται πως θα έχουμε κάποια έκπληξη όσον αφορά την λίστα με τα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν τη "Μαύρη Αρμάδα" στην 17η "μάχη" της στα γήπεδα του Ελαιώνα στον Ρέντη. Η αποστολή του Παναιγειρατικού θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ όπως συνηθίζεται κάθε παραμονή του αγώνα.