28 Μαρ 2009

"Άφαντο" το Πειρατικό - "Υγιεινή" προπόνηση για τον ΑΟΠ

Άλλους δύο "ξεκούραστους" βαθμούς προσέθεσε σήμερα το απόγευμα στο φετινό της λογαριασμό η ομάδα του Παναιγειρατικού, καθώς το αντίπαλο συγκρότημα του Πειρατικού δεν έκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο ματς της 19ης αγωνιστικής να κατακυρωθεί υπέρ των "μελανόλευκων" με σκορ 5-0.
Αντί του επίσημου αγώνα πρωταθλήματος, οι Αχαιοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές, πραγματοποιώντας δυνατό οικογενειακό δίτερμα, με τη συμμετοχή ολόκληρου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Οι "μαύροι" επικράτησαν των "πορτοκαλί" με σκορ 5-3, ύστερα από ένα... συγκλονιστικό και γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις ποδοσφαιρικό show. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν την άρτια αγωνιστική κατάστασή τους και δήλωσαν πανέτοιμοι για την ακόμη δυσκολότερη συνέχεια της φετινής περιόδου. Στα highlight της "μελανόλευκης" προπόνησης συμπεριλαμβάνονται το έξοχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουκά Λαζαρίδη, το δυνατό σουτ του Γιώργου Ντοά στο οριζόντιο δοκάρι του... Γιάννη Λάμπρου (!) αλλά και οι πολλαπλές σωτήριες επεμβάσεις του Άρη Μπούρα στην ίδια φάση, προ κενής εστίας! Την... "παράσταση" έκλεψαν και ο τερματοφύλακας της ομάδας Διονύσης Μάντζος που αγωνίστηκε και μακριά από την εστία του για ένα δεκάλεπτο αλλά και ο coach Πέτρος Παπανικολάου που έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Αντίθετα, οι κακές ειδήσεις έρχονται από τον Κώστα Παπαϊωάννου, καθώς ο υπό δοκιμή στράικερ του ΑΟΠ "γύρισε" τον αστράγαλό του στα μισά του πρώτου μέρους κι αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Με δυσκολία ολοκλήρωσε το ματς και ο Δημήτρης Τσιμπούρης, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη γνωστή θλάση στο δεξί του πόδι. Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.
Εκείνο όμως το στοιχείο που ξεχώρισε από το σημερινό "οικογενειακό" τεστ δυναμικότητας του ΑΟΠ, ήταν η πρωτοφανής "μελανόλευκη" εξόρμηση στο Ρέντη. Ο αγώνας με το Πειρατικό που δεν έγινε ποτέ, θα περνούσε στην ιστορία ως ένα από τα ματς με τη μεγαλύτερη προσέλευση κοινού στη 13χρονη ιστορία του ΑΟΠ, 130 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα του συλλόγου! Πέραν της πανταχού παρούσας Προέδρου Τζωρτζίνας Μπουρίκα και των συμβούλων Άννας Παναγιωτίδου και Ιρρόης Κατσούρη, ο "φακός" εντόπισε, μεταξύ άλλων, στην εξέδρα των φίλων του Παναιγειρατικού τον πρώην πρόεδρο του Ομίλου Γιάννη Στέλιο Παπαδόπουλο (επέστρεψε κοντά στην ομάδα για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο), τον Μανώλη Παπαντωνάκη (συμμετείχε και στο οικογενειακό δίτερμα!), τους Γιάννη Παπαϊωάννου και Γιώργο Μπούρο, τη Βάσια Κατσούρη με τη Βανέσα Μπουρίκα, καθώς και τους γονείς των αδελφών Μάντζου, Σωτήρη και Λίτσα, ενώ το χειροκρότημα όλων "κέρδισε" ο μεγαλύτερος σε ηλικία φίλος της ομάδας Διονύσης Νικολόπουλος από την Πάτρα, παππούς των παραπάνω τριών παικτών της ομάδας.