5 Μαρ 2009

Τα νέα του Παναιγειρατικού πριν το ματς με τη Villa

Ο Παναιγειρατικός έφερε εις πέρας την αποστολή του νικώντας τους Μπέμπηδες με 4-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Piaston Villa. Στόχος των «μελανόλευκων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να σκοράρουν νωρίς όπως συνηθίζουν να κάνουν στα ματς με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας έτσι ώστε να "λυθούν" τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΟΠ και να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης.


Με Θανάση στην αποστολή

Ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους της "Μαύρης Αρμάδας" καθώς στην αποστολή του Παναιγειρατικού για το κρίσιμο σαββατιάτικο παιχνίδι θα βρίσκεται ο Θανάσης Θωμάς. Ο 20χρονος άσος ολοκλήρωσε, για την ώρα, τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κοζάνη που τον διατήρησαν αρκετό καιρό μακριά από τα γήπεδα και ο Πέτρος Παπανικολάου έχει την πολύ μεγάλη χαρά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αμφίβολος ο Μάριος

Ο "Παπ", ωστόσο, αγωνιά για τη συμμετοχή του Μάριου Μάντζου ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές ημέρες από εμπύρετη ίωση. Ο νεαρός εξτρέμ του Παναιγειρατικού κάνει... "αγώνα δρόμου" για να είναι σε θέση να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα του μεθαύριο.

Επιστροφές

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και πάλι ο Δημήτρης Μοτσάκος και ο Ανδρέας Καραμπάσης οι οποίοι δεν είχαν δώσει το "παρών" στο ματς κόντρα στους Μπέμπηδες λόγω μαθητικών υποχρεώσεων καθώς και ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης που έμεινε μακριά από την ομάδα στις 21 Φεβρουαρίου. Τέλος, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν συμμετέχει στην αποστολή ο Φαίδων Πατερομιχελάκης.