22 Μαρ 2009

Η επόμενη μέρα μετά την ήττα

Μπορεί η ήττα από τον Νείλο να άφησε μια πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού ωστόσο όλοι έφυγαν από τα γήπεδα του Ελαιώνα χθες με ψηλά το κεφάλι. Η προσπάθεια των παικτών της ομάδας χαρακτηρίζεται ως αξιέπαινη και αυτό ήταν κάτι που τους παρηγόρησε και με το παραπάνω.




Χαμόγελα μετά τη λήξη

Οι παίκτες του Παναιγειρατικού θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τον Ρέντη χθες έστω με τον ένα βαθμό αλλά για κακή τους τύχη δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το χθεσινό ματς. Ωστόσο, μετά τη λήξη του ματς είδαμε ένα κλίμα που δύσκολα συναντά κανείς σε ομάδες μετά από ήττες. Τα χαμόγελα και η όμορφη ατμόσφαιρα που συνοδεύτηκε από καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών έδειξε πως η χθεσινή ήττα ήταν από αυτές που ενώνουν και πεισμώνουν τους παίκτες μιας ομάδας. Στις τάξεις των "μελανόλευκων" επικρατεί και ικανοποίηση για την κατά διαστήματα πολύ καλή τους απόδοση, αλλά κυρίως για τον ηρωϊκό τρόπο που πάλεψαν στο βρεγμένο τερραίν.

Θετικά δείγματα από Παπαϊωάννου

Στο χθεσινό αγώνα δοκιμάστηκε από τον ΑΟΠ και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Παπαϊωάννου. Οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση του παίκτη ενώ και από τις επιδείξεις υψηλής τεχνικής σε αρκετές φάσεις παρόλο που το γήπεδο δεν... παραχωρούσε αυτή τη δυνατότητα. Ο Παπαϊωάννου θα δοκιμαστεί και στον επόμενο αγώνα της ομάδας, ελπίζοντας αυτή τη φορά σε καλύτερες καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που πείσει τους ανθρώπους του Παναιγειρατικού, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αιγειράτες.

Απογοητευμένος ο Φίλιππος

Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη της αναμέτρησης δε φάνηκε να "άγγιξε" τον Φίλιππο Κρεκούκια ο οποίος έδειχνε απογοητευμένος. Το αυτογκόλ που πέτυχε επηρέασε ψυχολογικά τον ιστορικό αυτόν ποδοσφαιριστή αλλά ήταν φανερό πως απογοητεύτηκε και από κάποιες συγκεκριμένες στιγμές στο παιχνίδι.

Τράβηγμα ο Τσιμπούρ

Λαχτάρισαν οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού όταν είδαν τον Δημήτρη Τσιμπούρη να ζητάει αλλαγή από τον Πέτρο Παπανικολάου κρατώντας το πόδι του. Ο "Τσιμπούρ" όμως δε φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στον τετρακέφαλο. (Για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή θα αναρτηθεί ιατρικό δελτίο σε λίγες ώρες).

Το βλέμμα στη συνέχεια

Ώρα να κοιτάξουν μπροστά οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού μετά τη χθεσινή ήττα με 5-2 από τον Νείλο, αποτέλεσμα που δυστυχώς απομάκρυνε τη "Μαύρη Αρμάδα" από την κορυφή του ομίλου μετά την ολοκλήρωση δεκαοκτώ αγώνων. Στις τάξεις των "μελανόλευκων" πνέει άνεμος αισιοδοξίας για τη συνέχεια την οποία όλοι χαρακτηρίζουν ως δύσκολη.