9 Μαρ 2009

Κρεκούκιας: "Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε!"

Δήλωση παραχώρησε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πρώτος σκόρερ του Παναιγειρατικού Φίλιππος Κρεκούκιας. Ο "Φιλ", με αφορμή τη δύσκολη και "ολόχρυση" νίκη επί της Piaston Villa, τόνισε:
"Κρατάμε μόνο τη νίκη απ' αυτό το ματς και συνεχίζουμε. Δεν ήμαστε καλοί, σημασία όμως, εδώ που φτάσαμε, έχει το αποτέλεσμα κι εμείς αυτό που θέλαμε το πήραμε το Σάββατο. Είμαι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας στον δημιουργικό τομέα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τους αντιπάλους να παίρνουν τα ηνία του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας γιατί κάποια στιγμή θα βρούμε μπροστά μας μια πιο αποτελεσματική ομάδα και θα το πληρώσουμε.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παρ' όλα αυτά έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη ενώ ήμαστε μέτριοι. Ένα μεγάλο μπράβο στον Ζαχαρία γιατί κατά τη γνώμη μου ήταν ο κορυφαίος όχι μόνο του ΑΟΠ αλλά και του γηπέδου.
Προσωπικά τώρα νιώθω έντονους πόνους στη μέση από την ώρα που έληξε το προχθεσινό ματς αλλά ελπίζω τις επόμενες ημέρες να υποχωρήσουν και να είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα με τη Rosenbeer όπου το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για μας είναι η νίκη!".