20 Μαρ 2009

Συνέντευξη Τύπου Πέτρου Παπανικολάου

Για άλλη μία φορά, ο προπονητής του Παναιγειρατικού Πέτρου Παπανικολάου παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Ο 25χρονος "Παπ" μίλησε για το "στραβοπάτημα" με τον Πήγασο και για το ερχόμενο μεγάλο ματς με αντίπαλο τον Νείλο.

"Ο αγώνας με τον Πήγασο αποτελεί μια κακή παρένθεση και μόνο, για την ομάδα μας. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα γνωρίζουν ότι αυτά συμβαίνουν στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί σε έναν αγώνα, να υποτιμούν δηλαδή τον αντίπαλο και στο τέλος να... την πληρώνουν. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια".

"Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Νείλο και πρέπει να επικεντωρθούμε σε αυτόν. Είναι μια ομάδα δυνατή σωματικά και από πλευράς τεχνικής που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αφήνοντας όμως πολλά κενά στην άμυνα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Το ματς του πρώτου γύρου πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-3 και να δώσουν στους εαυτούς τους, στον προπονητή τους και στους φιλάθλους της ομάδας μια μεγάλη χαρά. Οι σκηνές που επικράτησαν μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν χαρακτηριστικές του πάθους και της θέλησης των παιδιών για τη νίκη. Και τώρα, δύο μέρες πριν το μεγάλο αγώνα, χαίρομαι που διακρίνω το ίδιο πάθος με πρωτοστάτη τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μάντζο ο οποίος με μια κατάθεση ψυχής και λόγια εμψυχωτικά έδωσε το σύνθημα για ένα μεγάλο και ωραίο αγώνα".