24 Μαρ 2009

Συνέντευξη Τύπου Πέτρου Παπανικολάου

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Πέτρος Παπανικολάου. Ο 26χρονος Αιγαλεώτης προπονητής του Παναιγειρατικού μίλησε για τον αγώνα με τον Νείλο και για την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Rosenbeer.

"Ο αγώνας με την ομάδα του Νείλου δεν αντέχει σε κριτική. Και αυτό γιατί το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε ένα γήπεδο πραγματική λίμνη. Ήταν εμφανές ότι το παιχνίδι θα το έπαιρνε ο πιο τυχερός, όπως κι έγινε, καθώς οι αντίπαλοί μας εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έγιναν στην άμυνά μας εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει τουλάχιστον ισόπαλο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και δεν μπορεί κανείς να έχει παράπονα από την προσπάθειά τους".

"Το Σάββατο ακολουθεί άλλος ένας δύσκολος αγώνας με ξεχωριστή βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας. Προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να παραμείνουμε μέσα στους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο χρονικά καθώς τα play-off πλησιάζουν και η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της για ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο και μια καλή κλήρωση στα νοκ άουτ παιχνίδια που θα ακολουθήσουν".