18 Μαρ 2009

Κάν' το όπως το Δεκέμβρη!

Το… γιατρικό, με το οποίο θα αφήσει πίσω την κακή είκονα και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Πήγασο θέλει το Σάββατο ο Παναιγειρατικός κόντρα στον Νείλο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος 8x8 του "Eleonas FC" στου Ρέντη. Οι «μελανόλευκοι» το τελευταίο διάστημα φαίνεται σα να περνούν περίοδο ντεφορμάρισματος και θα κυνηγήσουν τους δύο βαθμούς, που θα τους φέρουν ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου που έχει αρχίσει πλέον και αποτελεί εφικτό στόχο για τη "Μαύρη Αρμάδα". Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δε θέλουν να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη στο σαββατιάτικο αγώνα και όλοι έχουν κυριευτεί από συναισθήματα αισιοδοξίας. Η ψυχολογία στο "στρατόπεδο" του Παναιγειρατικού είναι στο "κόκκινο" έπειτα από τα λόγια του Δημήτρη Μάντζου στο forum και την είδηση της συμμετοχής του Γιάννη Λάμπρου στο ντέρμπυ.

Με μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη

Δε δείχνουν να φοβούνται οι παίκτες του Παναιγειρατικού. Γνωρίζουν καλά τη δυσκολία του αγώνα καθώς και τη δυναμικότητα του Νείλου ωστόσο φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη που αποτελεί το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό των "παιδιών" του Πέτρου Παπανικολάου.

Με Λάμπρου στη "μάχη"

Θαυμάσια νέα για τον Παναιγειρατικό! Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παπανικολάου μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Λάμπρου. Ο 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας του ΑΟΠ αθέτησε τις σοβαρές υποχρεώσεις του και θα βρεθεί στον Ρέντη το Σάββατο ώστε να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά του στην προσπάθεια του Παναί για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Νείλο.

"Ντόπες" αρχηγού

Πραγματικός αρχηγός είναι εκείνος που δεν προβάλλεται σαν αρχηγός αλλά ενεργεί σαν αρχηγός. Και ο Δημήτρης Μάντζος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και φρόντισε να το επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά σήμερα το μεσημέρι. Μέσω του forum του Παναιγειρατικού, με μία έξοχη ανάρτηση απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του και προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του σαββατιάτικου ματς. Ο αρχηγός αναφέρθηκε στην ιστορία του Παναιγειρατικού και υπενθύμισε σε όλους τα όσα έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 8x8 στον Ελαιώνα. Ανακοίνωση πραγματικού αρχηγού η οποία συγκίνησε την πλειοψηφία των παικτών του Παναιγειρατικού που πλέον πάνε στου Ρέντη το Σάββατο με ενισχυμένη ψυχολογία. Τέλος, ο "Μητσάρας" εκμεταλλευτηκε το γεγονός της ανακοίνωσής του και οδηγήθηκε σε αυτοκριτική χαρακτηρίζοντας την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες ως μέτρια.