3 Νοε 2016

"Σεφτε" για τον Παναιγειρατικο με 6-4 αντι για 10-4

 
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιγειρατικός καθώς επικράτησε με σκορ 6-4 των Κανίβαλων χάρη σε χατ τρικ του Μαρούδα και γκολ των Μοτσάκου, Βίντο και Βαρδή (με ενα περιπετειώδες γκολ).
   Το ματς ξεκίνησε δυνατά για την "μαύρη αρμάδα" και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας καταστάσεις και κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ο coach Παπανικολάου ξεκίνησε τον αγώνα με τον Φώτη Τριβιζά κάτω από τα δοκάρια και με τριανδρία μπροστά του τους Βαρδή και Πάτση (κόντρα στις προβλέψεις ο αρχηγός έδωσε το παρόν) και Γιώργο Ντοά στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο κόφτη τοποθετήθηκε ο Βασίλης Τόλιας και στα άκρα οι Μαρούδας και Κρεκούκιας. Σε ρόλο επιθετικού ξεκίνησε τον αγώνα ο Δημήτρης Μοτσάκος. Οι μελανόλευκοι με κύριο εκφραστή τον Νίκο Μαρούδα με επελάσεις και μακρινά σουτ έβαλαν τις βάσεις να ανοίξουν το σκορ και αυτό δεν άργησε να γίνει όταν ο Αιγαλεώτης μεσοεπιθετικός αφού ντρίμπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο με τη σέντρα και αφού οι αντίπαλοι κέδρισαν όλες τις κόντρες ισόφαρησαν άμεσα. Οι "Αχαιοί" δε πτοήθηκαν και συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και σε αντεπίθεση λίγα λεπτά αργότερα ύστερα από ασίστ του Μαρούδα, ο Μοτσάκος πέτυχε με κοντινό πλασέ το 2-1 και στην αμέσως επόμενη φάση για τον Παναιγειρατικό, ο Μαρούδας με φαλτσαριστο σουτ λόγο έξω από την αντίπαλη περιοχή έδωσε αέρα 2 τερμάτων στον Παναιγειρατικό. Κάπου εκέι οι μηχανές έσβησαν και οι αντίπαλοι σε ισάριθμες κόντρες διαμόρφωσαν το σκορ σε 3-3. Στο μεσοδιάστημα στον αγώνα είχε περάσει και ο Νίκος Βίντο
  Στο δεύτερο μέρος οι "μελανόλευκοι" μπήκαν νωθρά και οι Κανίβαλοι βρήκαν χώρους και δημιούργησαν καταστάσεις στην εστία του Τριβιζά με αποτέλεσμα ο έξαλλος σε εκείνο σημείο του αγώνα Παπανικολάου να ζητήσει time out. Οι παίκτες του Παναιγειρατικού μετά τη διακοπή μπήκαν με ένα πλάνο και μεγαλύτερη ψυχραιμία και δειλά δειλά κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πήραν εκ νέου το προβάδισμα με ένα τυχερό αλλά σημαντικό γκολ, όταν ο Κώστας Βαρδής εκτελώντας πλάγιο, η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά το προβαδισμα των "Αχαιών" οι Κανίβαλοι ανοίχτηκαν και οι παίκτες μας βρήκαν χώρους και αφού πέρασε ο Πατερομιχελάκης δίνοντας ταχύτητα και δυναμισμό την ομάδα, σε μια αντεπίθεση ο Μαρούδας πέτυχε το τρίτο προσωπικό γκολ. Λίγο αργότερα ύστερα από αλλεπάλληλες κόντρες η μπάλα βρέθηκε στον αέρα και ο Βίντο αφού τη κοντρόλαρε  με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 6-3. Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί και στις τελευταίες φάσεις του αγώνα ύστερα από αντίπαλο κόρνερ και κεφαλιά διαμορφώθηκε το τελικό 6-4.
  Πλέον ο Παναιγειρατικός μετρά 3 βαθμούς σε 2 αγώνες(1 νίκη, 1 ισοπαλία) και προετοιμάζονται ήδη για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τους πρωτοπόρους Τιφόζι (5 βαθμούς σε 3 αγώνες, 17-4 τα γκολ). Η σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9/11 και ώρα 22.00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.