17 Δεκ 2009

Γ.Σ. Παπαδόπουλος - Ν. Περάκης στον "απόηχο" της τελευταίας παράστασης

Η ηρωική ήττα με ψηλά το κεφάλι στο play-off ανόδου στην Α2 των Τσαγκαμιλείων απέναντι στον αήττητο Παρθενώνα πέρασε ήδη στα κατάστιχα της Ιστορίας. Η συγκλονιστική (υπερ-)προσπάθεια των "μελανόλευκων", ιδιαίτερα στο τελευταίο και κρισιμότερο μέρος του ματς, σε συνδυασμό με τη συγκινητική συμπαράσταση των πολυάριθμων οπαδών της "Μάυρης Αρμάδας", που μετέτρεψαν το κλειστό του Αγ. Κοσμά σε... "Δημοτικό", άφησαν στους πάντες μια ιδιαίτερη, γλυκόπικρη γεύση.
Στον απόηχο της κορυφαίας μέχρι σήμερα στιγμής της βραχύβιας ομάδας μπάσκετ του ΑΟΠ, ο "πρωτεργάτης" του όλου εγχειρήματος και πρόεδρος του τμήματος Γιάννης - Στέλιος Παπαδόπουλος και ο "πύργος" της ομάδας Νεκτάριος Περάκης, έσπευσαν μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΟΠ στο Facebook να κάνουν τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της σεζόν:

Γ.Σ. Παπαδόπουλος: "Ενα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ" σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για να δούμε τον Παναιγειρατικό μας εκεί που του αξίζει!!!! Στον μεγάλο οργανωτή και αρχηγό Χριστόφορο Μαργαρίτη, στον ΤΙΤΑΝΙΟ Τάσο Χατζημωράκη, στον απίστευτο Γιώργο Κεραμειδά, στον ηρωικό Νεκ, στο ''ακούραστο μυρμήγκι'' Δημήτρη Ζήσιμο, στον bomber Γιώργο Μαργαρίτη, στον Τάκαρο το Σουργιά, στον ''Τρο'', στον Στάθη τον Μαργαρίτη, στον υπομονετικό ''Προμπο'' και στον Μήτσο τον Αντωνίου!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΟΙ ''ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ''!!!!".

Ν. Περάκης: "Όλα τα παιδιά, και εννοώ όλους μας κι οχι μόνο όσοι φοράγαμε φανέλες, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Νέα ομάδα σε ένα δυνατό τουρνουά, μία παρέα χωρίς γκρίνιες και ανοησίες, αγγίξαμε την άνοδο σε ένα παιχνίδι που παλέψαμε αλλά δυστυχώς αργήσαμε να κατάλαβουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να τις εκμεταλλευτούμε. Χωρίς να λέω μεγάλα λόγια αυτή η ομάδα με περισσότερο στοχευμένες και επιλεκτικές ενισχύσεις και με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα θα πανηγυρίζει τον Ιούνιο στην Αιγείρα την άνοδο στην Α2. Εγώ θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους τρελούς Αιγειράτες για την θρησκευτική πιίστη και ουσιαστική παρουσία τους στα γήπεδα του Άγιου Κοσμά από τα τέλη Σεπτέμβρη".