2 Δεκ 2009

Κυκλοφόρησε το επίσημο FLASHBACK της σεζόν 2008-09

Άλλο ένα μεγάλο "στοίχημα" για την κοινότητα του Παναιγειρατικού κερδήθηκε και μάλιστα με αξισημείωτη επιτυχία και λάμψη! Η πολυαναμενόμενη ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ της περιόδου 2008-2009, της πρώτης παρουσίας του ΑΟΠ στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Αθήνας έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται ήδη στη διάθεση των φίλων της "Μαύρης Αρμάδας"!
Μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδος, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο της λεπτό ξαναζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μέσα από ένα άρτιο από κάθε άποψη ντοκιμαντέρ διάρκειας τεσσάρων ωρών! Το λόγο παίρνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του πιο πρόσφατου "επεισοδίου" στην πολύχρονη ιστορία του Παναιγειρατικού μας: παίκτες, παράγοντες και φίλοι του ΑΟΠ γυρίζουν ανάποδα την κελψύδρα του χρόνου και καταθέτουν τις δικές τους ζωντανές αναμνήσεις από μια χρονιά - "σύμβολο" που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.
Η διοίκηση του Παναιγειρατικού ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Τμήματος Marketing και της δημιουργικής ομάδας Black Armada και κυρίως τους Μάριο και Διονύση Μάντζο, στους οποίους ανήκει σχεδόν ολοκληρωτικά το σπουδαίο αυτό έργο.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΟΠ 2008-2009 διατίθεται σε καλαίσθητη θήκη 3 DVD αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του ΑΟΠ και της Black Armada Collection στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Για παραγγελίες και πληροφορίες αγοράς μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω e-mail στη διεύθυνση aopblackarmada@yahoo.gr.