30 Νοε 2009

Δηλώσεις πρωταγωνιστών μετά την ιστορική επιτυχία

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησαν οι άνθρωποι του Τμήματος μπάσκετ του ΑΟΠ, λίγες μόλις ώρες μετά τη λήξη του ιστορικού αγώνα με τους Μονομάχους που σήμανε και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη 13χρονη ιστορία του Ομίλου:

Γ. Σ. Παπαδόπουλος: "Είμαι πραγματικά περήφανος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα για να φτάσει ο Παναιγειρατικός μας στα play off. Η δεύτερη θέση από μόνη της είναι τεράστια επιτυχία, από τις πλέον ιστορικές του Ομίλου. Πλέον μας χωρίζουν σαράντα λεπτά από την Α2 και σίγουρα την μεθεπόμενη Κυριακή θα τα δώσουμε όλα απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα".

Χριστόφορος Μαργαρίτης: "Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα δεν έπαιξε άμυνα και κάναμε το ματς ντέρμπυ. Κοιτάμε όμως μπροστά και κρατάμε το αποτέλεσμα. Πλέον είμαστε στα play off. Ο στόχος επετεύχθη από την πρώτη κιόλας συμμετοχή αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά πάμε για την νίκη".

Νεκτάριος Περάκης: "Η κανονική διάρκεια του τουρνουά έφτασε στο τέλος της, πήγαμε καλά αλλά η ομάδα και εννοώ παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι μπορούν, θέλουν και αξίζουν περισσότερα. Αυτό θα κριθεί την Κυριακή στα play off μεταξύ των πρώτων, μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν στους ομίλους τους. Αν απλώς γουστάραμε που συμμετείχαμε στο τουρνουά είτε έξω είτε μέσα από το γήπεδο, την Κυριακή θα πωρωθούμε στα χιαστί μπαράζ παιχνίδια. Γι’αυτό θα είμαστε όλοι εκεί με την υπόσχεση να δώσουμε περισσότερο από τον καλύτερό μας εαυτό, να ευχαριστηθούμε την ομάδα μας και να αποχαιρετίσουμε την Α3".

Τάσος Χατζημωράκης: "Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο την νίκη. Έκλεισε πετυχημένα η κανονική περίοδος και τώρα μας μένει το τελευταίο παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την άνοδο στην Α2. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη αν και ο Παρθενών είναι σαφώς το φαβορί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Μαργαρίτη για το χτίσιμο της ομάδας, όπως και να πω πολλά ευχαριστώ στους πιστούς και τρελούς μας οπαδούς. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παικτών τον πρόεδρό μας Γ. Σ. Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν δίπλα μας όχι μόνο στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Είναι πραγματικά ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η τρελή πορεία στην Α3".