14 Νοε 2009

Η αποστολή για τον αγώνα με τη Flarcio

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους θα κηνυγήσουν σε λίγες ώρες οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού. Μετά το 6-1 με τον Μαύρο Αετό και το 2-0 με τους Ακάλυπτους, ο ΑΟΠ έρχεται αντιμέτωπος με την Flarico που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με τρεις νίκες.
Ο Πέτρος Παπανικολάου δεν μπορεί δυστυχώς να υπολογίζει τον Ζαχαρία Σαραντουλάκη που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τους Ακάλυπτους, ενώ απών θα είναι και ο Άρης Μπούρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην Κω βρίσκεται ακόμη ο Θανάσης Θωμάς όπου υπηρετεί κάποιες μέρες της στρατιωτικής του θητείας. Στην αποστολή ωστόσο θα βρεθεί και πάλι ο αρχηγός Δημήτρης Μάντζος ενώ επιστρέφουν το "δίδυμο" Καραμπάσης-Μοτσάκος, ο Κώστας Πάτσης καθώς και ο Φαίδων Πατερομιχελάκης. Την ίδια ώρα, την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έπειτα από ένα χρόνο πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πέτρος Κατσούρης που την περασμένη Τετάρτη ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία.
Αναλυτικά, την αποστολή του Παναιγειρατικού για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς απαρτίζουν οι: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Πέτρος Κατσούρης, Δημήτρης Μάντζος, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Πέτρος Παπανικολάου, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Δημήτρης Μοτσάκος, Λουκάς Λαζαρίδης, Γιώργος Ντοάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης.