5 Νοε 2009

Παπανικολάου: "Να παραμείνουμε σοβαροί"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο παίκτης-προπονητής του Παναιγειρατικού Πέτρος Παπανικολάου. Ο 26χρονος Αιγαλεώτης σχολίασε την επικράτηση με 6-1 κόντρα στον Μαύρο Αετό ενώ ολοκλήρωσε τη συνέντευξη μιλώντας για το επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο τους Ακάλυπτους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

"Η πρεμιέρα της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα ήταν άκρως θετική. Πιστεύω πως πιάσαμε πολύ καλή απόδοση ως ομάδα αλλά και ξεχωριστά η απόδοση του κάθε παίκτη κυμάνθηκε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Εφαρμόσαμε στο γήπεδο όσα είπαμε πριν την έναρξη του αγώνα και τα αποτελέσματα αυτού φαίνονται στο τελικό σκορ. Ωστόσο, αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα παραπάνω για μας πέρα από τους δύο βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και μετρημένοι. Άλλωστε αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι η διάρκεια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε".

"Μπροστά μας, τώρα, έχουμε την ομάδα των Ακάλυπτων. Δε γνωρίζουμε πολλά για τους αντιπάλους μας. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στο καλοκαιρινό τουρνουά που συμμετείχαν τερμάτισαν πρότελευταίοι στον όμιλό τους, όμως στο πρώτο παιχνίδι των play-off διέσυραν με 5-0 την ομάδα των Πυραμίδων, η οποία είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι, λοιπόν, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και μεγάλη προσπάθεια για να κερδιθεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη".