22 Νοε 2009

Δηλώσεις Χ. Μαργαρίτη, Χατζημωράκη, Παπαδόπουλου μετά τον θρίαμβο

Λίγα μόλις λεπτά μετά τη λήξη της ιστορικής αναμέτρησης με τον Διαγόρα, δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΑΟΠ εντός γηπέδου αλλά και ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ παραχώρησαν αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο ιστολόγιο του Ομίλου.

Χριστόφορος Μαργαρίτης: "Ήταν μία μεγάλη νίκη, μία σπουδαία εμφάνιση όπου μίλησαν, εκτός από τις ικανότητες, η ψυχή των παιδιών κι ο κόσμος. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εγκλωβιστεί στο ρυθμό των αντιπάλων, στο δεύτερο με την επιθετική άμυνα βάλαμε τα εύκολα καλάθια που χρειαζόμασταν. Έχουμε άλλον έναν τελικό μπροστά μας για να παίξουμε στα play off. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον κόσμο μας που μας στάθηκε και θέλω να του δώσω μία υπόσχεση: Αυτό ήταν μόνο η αρχή."

Τάσος Χατζημωράκης: "Σήμερα η ομάδα μας απέδειξε ότι μόνο τυχαία δε βρίσκεται στο τουρνουά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη κι έμπειρη ομάδα. Όμως χάρη στον κόσμο μας και την ομοιογένειά μας καταφέραμε και το γυρίσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο ο οποίος για μία ακόμη φορά ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και έδειξε πόσο την αγαπάει και στηρίζει την προσπάθειά της. Ένα μεγάλο μέρος της νίκης το αφιερώνω στον πρόεδρό μας Γ.Σ. Παπαδόπουλο και στον Δημήτρη Μάντζο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε έναν ακόμη τελικό μπροστά μας και όλοι μαζί σαν μια γροθιά πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη που θα μας στείλει στα play off ανόδου."

Γ.Σ. Παπαδόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη εμφάνιση που έκαναν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πλέον ο Παναιγειρατικός μας βρίσκεται ένα βήμα πριν τα play off και γι’αυτό πάμε την άλλη Κυριακή με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να κάνουμε το 3x3."