11 Νοε 2009

Με τη Citroen A.R. ο πρώτος από τους τρεις "τελικούς" (15/11 - 13:30)

Στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση... ευελπιστούν οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας μπάσκετ του Παναιγειρατικού, αρχής γενομένης από το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής 15/11. Η πρόσφατη αναβολή του πρωταθλήματος, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, παρατείνει την "πλοκή" του thriller για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης του Α΄ Ομίλου της Α3, που βέβαια οδηγεί στα play-off ανόδου.
Η απώλεια του ντέρμπι κορυφής με τη Νεάπολη πέρασε στην Ιστορία και πλέον άπαντες στις τάξεις του ΑΟΠ κοιτούν το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα της Citroen Auto Route. Οι "Γάλλοι" παραμένουν ουραγοί στη βαθμολογία, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, όμως αυτό και μόνο το γεγονός ενδέχεται να υποκρύπτει μεγάλες και οδυνηρές εκπλήξεις για όποια ομάδα τους υποτιμήσει. Ο Χριστόφορος Μαργαρίτης και οι παίκτες του καλούνται να δείξουν την ίδια σοβαρότητα, όπως με κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη, τελευταία "στροφή" ενός πρωταθλήματος, όπου όλα παραμένουν ανοικτά...
Το jump-ball του καθοριστικού για τη συνέχεια του ΑΟΠ στη διοργάνωση παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 της Κυριακής 15/11 στο Γήπεδο 4 του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.