10 Δεκ 2011

Αναβλήθηκε το ματς με Μεϊβάντ

Το μεγάλο ματς του Παναιγειρατικού έναντι των Μεϊβάντ, που επρόκειτο να είναι το πέμπτο παιχνίδι της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα, αναβάλλεται λόγω έλλειψης τερματοφύλακα.
Διονύσης Μάντζος και Φώτης Τριβιζάς για επαγγελματικούς και λόγους υγείας αντίστοιχα έμεναν εκτός αποστολής για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Ασιάτες. Η ομάδα του ΑΟΠ προσπάθησε να βρει κάποιον δανεικό ικανό τερματοφύλακα μέχρι χθες το μεσημέρι, γεγονός το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο. Δύο περιπτώσεις που προτάθηκαν "ναυάγησαν" ή δεν απάντησαν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Έτσι, ο Παναιγειρατικός αναγκάστηκε να θυσιάσει την δεύτερη (!) αναβολή από τις τρεις που δικαιούται, σε διάστημα επτά αγωνιστικών.
Οι άνθρωποι του συλλόγου μας θα προσπαθήσουν κι εντός της εβδομάδας να βρουν τον τρίτο τερματοφύλακα, διότι Σάκης και Φώτης θα είναι απόντες και το επόμενο Σάββατο και στον Παναιγειρατικό δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το τέλος των αναβολών πριν καν τα Χριστούγεννα.
Το μεγάλο ματς του Παναιγειρατικού έναντι των Μεϊβάντ, που επρόκειτο να είναι το πέμπτο παιχνίδι της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα, αναβάλλεται.