17 Δεκ 2011

Οι Κολομβιανοί στο δρόμο του Παναιγειρατικού (Απόψε στις 20:00)

Κι ενώ όλοι στον Παναιγειρατικό ανέμεναν το παιχνίδι με αντίπαλο τους Jack Daniels United, ήρθε η -δεκτή- αναβολή που ζήτησαν οι αντίπαλοι της "Μαύρης Αρμάδας" να αλλάξει τα δεδομένα του αποψινού αγώνα.
Η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου μας και τους ενημέρωσε ότι ανεξάρτητα από την αναβολή των Jack Daniels ο Παναιγειρατικός θα πρέπει να αγωνιστεί σήμερα ώστε να μην υπάρξει μετέπειτα κάποιο ζήτημα με την διάρκεια και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.
Έτσι, ο Παναιγειρατικός θα αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ στις 20:00 όπως ήταν προγραμματισμένο τους Κολομβιανούς. Οι "Φρουροί της Αχαΐας" θα τεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους με τους "κίτρινους" καθώς τους βρήκαν στο διάβα τους κατά την περίοδο της προετοιμασίας στις 24 Σεπτεμβρίου στο "Γήπεδο 4". Τότε το χάτ-τρικ του Ερμείδη, τα δύο τέρματα του Μητρούση και τα γκολ των Σαραντουλάκη, Ντοά, Τσιμπούρη και Μάριου έδιναν διαστάσεις θριάμβου στη φιλική νίκη του ΑΟΠ με 9-3.
Στον Παναιγειρατικό θέλουν πάση θυσία να επαναλάβουν το νικηφόρο αποτέλεσμα του φιλικού και να πάρουν δύο υπερπολίτιμους βαθμούς κόντρα σε ένα σκληροτράχηλο συγκρότημα το οποίο, μπορεί να ηττήθηκε με 9-3, ωστόσο είχε δείξει στοιχεία αρκετά δυνατής και καλής ομάδας με οργάνωση κι επιθετική ανάπτυξη.
Ο ΑΟΠ πρέπει να προσέξει πολύ τους Κολομβιανούς, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση (12η) του βαθμολογικού πίνακα.

Στατιστικά Κολομβιανών
Θέση: 12η
Αγώνες: 5
Βαθμοί: 2
Ν-Ι-Η: 1-0-4
Γκολ: 14-29 (-15)

ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-Κολομβιανοί, λοιπόν, απόψε το βράδυ στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Eleonas FC.