7 Δεκ 2009

Α2 μέσω... Ακροπόλεως!

Η μεγάλη ώρα για τον Παναιγειρατικό πλησιάζει. Η "Μαύρη Αρμάδα" ετοιμάζεται για μία ακόμη "χρυσή" σελίδα στην 13χρονη ιστορία της και όλοι οι άνθρωποι της "μελανόλευκης οικογένειας" μετρούν αντίστροφα τις ημέρες και τις ώρες μέχρι το πρωί της ερχόμενης Κυριακής. Η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΠ, το νέο "καμάρι" των Αιγειρατών, μετά από μία ξέφρενη πορεία και ρεκόρ 5 νίκες - 2 ήττες κατέλαβε την δεύτερη θέση του Α΄ Ομίλου της Α3 κατηγορίας των Τσαγκαμιλείων, κερδίζοντας πανάξια μία θέση στα play-off ανόδου. Το ιστορικό επίτευγμα του "νεοφώτιστου" στο πρωτάθλημα Παναιγειρατικού αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί ότι κάτι ανάλογο έχει καταφέρει στο παρελθόν μόνο το συγκρότημα του Superbasket των Λημνιάτη, Καβαλιεράτου κλπ.
Οι "μάγκες με τα λευκά" προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μπαράζ ανόδου της Κυριακής. Αντίπαλός τους θα τεθεί η αήττητη και πανίσχυρη ομάδα του Παρθενώνα που κατέκτησε την πρώτη θέση του Β΄ Ομίλου. Οι "κιτρινόμαυροι", που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, παρουσιάζουν ένα εξαιρετικά δυνατό συγκρότημα με κύριο όπλο την εμπειρία των παικτών τους. Όλες οι συνθήκες και η ειδική φύση ενός αγώνα knock-out με έπαθλο "μια θέση στον ήλιο" της Α2 συνηγορούν υπέρ ενός ματς - πραγματικού ντέρμπι.
Η κορυφαία αναμέτρηση - πρόκληση για τον ΑΟΠ αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:30 της Κυριακής 13/12. Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και αναμένεται να δημιουργήσει νέο ρεκόρ προσέλευσης οπαδών της "Μαύρης Αρμάδας".