24 Απρ 2009

Με οδηγό την πρεμιέρα

Να επαναλάβουν την επιτυχία της 26ης Οκτωβρίου θέλουν στον Παναιγειρατικό, όταν και η ομάδα μας είχε επικρατήσει της Bullet με 9-5. Το προσεχές Σάββατο φέρνει τον ΑΟΠ και πάλι απέναντι στους πέμπτους της βαθμολογίας με τους "μελανόλευκους" να ευνοούνται και με τον έναν βαθμό. Εκτός ο Μοτσάκος. Ικανοποιητική η απόδοση των παικτών στην προπόνηση.




Μόνο η νίκη στο μυαλό τους

Μπορεί και η νίκη και η ισοπαλία στο ντέρμπυ του Σαββάτου να ευνοεί τον Παναιγειρατικό όμως βασική επιδίωξη των παικτών της "Μαύρης Αρμάδας" αποτελεί η νίκη. Στο "μελανόλευκο στρατόπεδο" δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται περίπτωση ήττας που θα τους φέρει στην πέμπτη θέση και θα τους στείλει στα προημιτελικά του ομίλου με μειονέκτημα μίας ήττας.

Νοκ άουτ ο Μοτσάκος

Τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Μοτσάκος ταλαιπωρείται από συνεχείς περιπέτειες της υγείας του. Δυστυχώς, και αυτήν την εβδομάδα ο "Μότσι" ανέβασε υψηλό πυρετό με τους ιατρούς της ομάδας να του δίνουν αντιβίωση και να του απαγορεύουν να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Bullet.

Η προχθεσινή προπόνηση

Επέστρεψαν σε ρυθμούς... ποδοσφαιρικούς οι παίκτες του Παναιγειρατικού την Τετάρτη το βράδυ με την τελευταία τους προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπυ με την Bullet. Όλοι οι "μελανόλευκοι" παίκτες έδειξαν πως η διακοπή για το Πάσχα δεν τους επηρέασε αγωνιστικά καθώς παρουσιάστηκαν με μεγάλη διάθεση για μπάλα μαζί με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Διαβάστε στο επίσημο ιστολόγιο της ομάδας τις σχετικές δηλώσεις του Πέτρου Παπανικολάου.