2 Απρ 2009

Τα τελευταία νέα του ΑΟΠ πριν το ματς με τη Μικτή ΣΕΦ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους θέλουν να πανηγυρίσουν στον Παναιγειρατικό το προσεχές Σάββατο στον αγώνα με τη Μικτή ΣΕΦ. Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα του ματς τότε ο ΑΟΠ θα έχει βάσιμες ελπίδες για μία θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου. Η «Μαύρη Αρμάδα» επιθυμεί να έχει από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα προσπαθήσει να πιέσει από την αρχή του αγώνα τους "Θρύλους".



Δεν αστειεύονται...

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού γνωρίζουν καλά πως οποιαδήποτε απώλεια βαθμών στα επόμενα τρία παιχνίδια καθίσταται καταστροφική σχετικά με την επίτευξη του στόχου που είναι η πρώτη τριάδα του ομίλου. Η νίκη με 5-2 στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στη Μικτή ΣΕΦ δε φαίνεται να "αγγίζει" τους "μελανόλευκους" οι οποίοι δείχουν ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή στη σαββατιάτικη αναμέτρηση καθώς βλέπουν την απόδοση των αντιπάλων τους να υψώνεται κατακόρυφα την τελευταία περίοδο.

Χαμόγελα για Δημήτρη Μάντζο

Τόσο οι συμπαίκτες του όσο και ο ίδιος το επισήμανε. Η απόδοση του αρχηγού Δημήτρη Μάντζου στο ρόλο του αμυντικού χαφ έστω και στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση του "Captain 8" ενώ έχει προκαλέσει και τα χαμόγελα στον Πέτρο Παπανικολάου και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού. Μάλιστα, ο Φίλιππος Κρεκούκιας τόνισε δημόσια πως η μόνιμη θέση του "Μητσάρα" πρέπει να παραμείνει εκείνη του αμυντικού χαφ καθώς παρουσιάζει εξαιρετικό ανασταλτικό πρόσωπο ενώ βοηθά πολύ και στο δημιουργικό τομέα.

Πιθανή αλλαγή ώρας

Η σέντρα του αγώνα Παναιγειρατικός - Μικτή ΣΕΦ είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19:00. Ωστόσο, η ομάδα της "Μαύρης Αρμάδας" ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιήσει αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα. Αν το αίτημα του ΑΟΠ γίνει αποδεκτό από τους διοργανωτές, τότε το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00.

"Καίγεται" ο Μοτσάκος για την ώρα έναρξης

Πολλά είναι τα προβλήματα με το φετινό πρόγραμμα του Δημήτρη Μοτσάκου. Ένα από αυτά είναι και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Αν το ματς του Σαββάτου διεξαχθεί στις 19:00 τότε θα συμπέσει πάνω σε μαθητικές υποχρεώσεις που οφείλει να καλύψει ο 16χρονος μεσοεπιθετικός ωστόσο αν η σέντρα γίνει στις 18:00 τότε ο "Μότσι" θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα για να αγωνιστεί. Για το λόγο αυτό, ο παίκτης έρχεται συνεχώς σε τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Ντοά και τον Μάριο Μάντζου προκειμένου να μαθαίνει νέα όσον αφορά το θέμα της αλλαγής ώρας διεξαγωγής του αγώνα.

"Αγώνας δρόμου" για Τσιμπούρ

Ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα του μεθαύριο κάνει ο Δημήτρης Τσιμπούρης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας ταλαιπωρείται από τη γνωστή θλάση στον τετρακέφαλο που υπέστη στο ματς κόντρα στο Νείλο και η οποία επιδεινώθηκε στο πρόσφατο οικογενειακό δίτερμα. Οι προσπάθειες του "Τσιμπούρ" είναι συγκινητικές ενώ φαίνεται διατεθειμένος να πάρει μέρος στην αποστολή που θα οδηγηθεί το Σάββατο στου Ρέντη ώστε να δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση και να κρίνει επί τόπου το αν μπορεί να αγωνιστεί.

Απίθανο για Παπαϊωάννου

Ο Κώστας Παπαϊωάννου έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη του. Ο υπό δοκιμήν στράικερ του Παναιγειρατικού υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του το Σάββατο και δε φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως δε θα αγωνιστεί στον μεθαυριανό αγώνα κόντρα στη ΣΕΦ.

Στη Σαντορίνη Μάριος και Φαίδων

Η τρίημερη εκδρομή στη Σαντορίνη (Σάββατο έως Δευτέρα) που θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο φοιτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Μάριος Μάντζος και Φαίδων Πατερομιχελάκης στέκεται εμπόδιο στη συμμετοχή των δύο άσων του Παναιγειρατικού στο σαββατιάτικο ντέρμπυ και ο Πέτρος Παπανικολάου έχει έναν επιπλέον λόγο να "πονοκεφαλιάζει".