17 Απρ 2009

Συνέντευξη Πέτρου Κατσούρη

Με μεγάλη χαρά η δημοσιογραφική ομάδα του επίσημου ιστολογίου του Παναιγειρατικού φιλοξένησε πριν λίγη ώρα τον Πέτρο Κατσούρη ο οποίος επέστρεψε με λίγων ημερών άδεια από το Διδυμότειχο στην Αθήνα. Ο ιστορικός αριστερός αμυντικός της "Μαύρης Αρμάδας" παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο πώς νιώθει μακριά από την ομάδα και τι αισθάνεται βλέποντας την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.





Αναλυτικά, η συνέντευξη του "Πετράν":

- Πέτρο, επιστροφή στην Αθήνα έστω και για λίγες μέρες. Πώς αισθάνεσαι;


Π.Κ.: "Επιστρέψαμε επιτέλους στο κλεινόν άστυ. Μπορώ να πω ότι είμαι βαθιά συγκινημένος που επιτέλους μετά από δύο μήνες ξαναγύρισα στην Αθήνα μετά την υπηρεσία στα στρατεύματα και ανυπομονώ να βρεθώ με τα παιδιά, με τους συμπαίκτες μου για να θυμηθούμε τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας του ΑΟΠ και, γιατί όχι, να ζήσουμε και νέες".

- Πώς είναι για σένα τα πράγματα στο Διδυμότειχο;

Π.Κ.: "Κοιτάξτε, στην αρχή ήταν δύσκολα ομολογώ η προσαρμογή και όλες οι συνθήκες αλλά ενώ περνούσαν οι μέρες αποδεικνυόταν ότι δεν είναι τίποτα το τραγικό. Πέντε μήνες είναι, θα περάσουν".

- Παρακολουθείς από μακριά τις εξελίξεις στον Παναιγειρατικό;

Π.Κ.: "Βεβαίως και τις παρακολουθώ. Πάλι καλά, έχουμε τον Internet Manager που βάζει στο διαδίκτυο τα βίντεο από τα παιχνίδια των παιδιών και ομολογώ ότι πραγματικά είναι μεγάλα τα βήματα εξέλιξης της ομάδας. Τα παιδιά δολεύουν σκληρά. Μπράβο τους! Πάμε γερά, δε χαλιόμαστε για τίποτα".

- Συνομιλείς με συμπαίκτες σου όλο αυτόν τον καιρό;

Π.Κ.: "Και βέβαια έχω τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους παίκτες. Μου μεταφέρουν τα αποτελέσματα των αγώνων που δίνουμε τα σαββατοκύριακα και γενικά για όλες τις εξελίξεις που γίνονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας".

- Σου έχουν λείψει οι στιγμές με την αρμάδα στο στήθος;

Π.Κ.: "Και βέβαια μου έχουν λέιψει οι στιγμές με την Παναιγειρατικάρα. Τις θυμάμαι όλες και τις αναπολώ από το διαδίκτυο εκεί με τα παιδιά. Ομολογώ ότι συγκινούμαι μερικές φορές γιατί είμαι τόσο μακριά και δεν μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Με έχει πραγματικά αφήσει άναυδο το γεγονός ότι τα παιδιά αγωνίζονται με τόσο πάθος και ζήλο για τη φανέλα και πιστεύω ότι με τέτοιο αγώνα τα αποτελέσματα έρχονται ως ανταμοιβή για τα παιδιά".

- Ο κόσμος ρωτάει συνεχώς για σένα. Πώς νιώθεις που οι υποστηρικτές της ομάδας σε αγαπούν τόσο πολύ και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο και δε σε ξεχνούν;

Π.Κ.: "Όντως δεν περίμενα από τον κόσμο να με θυμάται μετά από τόσο καιρό κατόπιν της απουσίας μου για το στρατό. Είναι αλήθεια ότι με έχει συγκινήσει και μου δίνει δύναμη παράλληλα για να παίξω καλύτερα στο μέλλον".

- Όταν επιστρέψεις θα παίξεις για να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ή πιστεύεις ότι ο Πέτρος Κατσούρης έχει ακόμη χρόνια για μπάλα στα πόδια του;

Π.Κ.: "Φυσικά και δε θα κρεμάσω τα παπούτσια μου. Θα αγωνιστώ πάλι μπας κι αναπληρώσω το χρόνο που έχασα στο στρατό (γελάει). Γιατί η ομάδα είναι μία. Μαύρη Αρμάδα. Τέλος".

- Κλείνοντας, ένα μήνυμα για τον κόσμο

Π.Κ.: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συνεχή παρουσία του στο γήπεδο. Μας έχει ανεβάσει πολύ ψηλά αυτό. Κι επίσης θέλω να προσθέσω ότι η Μαύρη Αρμάδα έχει παντού άκρες, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη και Πάμε γερά μωρή Αρμάδα μέχρι και την πρωτιά. ΑΟΠάρα".