11 Απρ 2009

Η αποστολή του ΑΟΠ για το ματς με τη Rosenbeer

Να μη βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι του κακού αγωνιστικού εαυτού τους θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Rosenbeer. Λίγες είναι οι ώρες που μας χωρίζουν από τη σέντρα στις εγκαταστάσεις του "Eleonas FC" στου Ρέντη κι αυτό κάνει τους "μελανόλευκους" να αδημονούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να αγωνιστούν με μεγάλο πάθος ώστε να καταφέρουν να επικρατήσουν.
"Πονοκέφαλος" για τον Πέτρο Παπανικολάου που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας Φίλιππου Κρεκούκια όπως είχε συμβεί και στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμένο Νοέμβριο, τότε λόγω τραυματισμού, σήμερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Άνδρο. Το όνομά του στην αποστολή για το αυριανό ματς δεν είδε ούτε ο Δημήτρης Τσιμπούρης καθώς αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έπειτα από τον τραυματισμό του στο ματς κόντρα στον Νείλο. Στα πλάνα του coach δεν βρίσκεται ούτε ο Πέτρος Κατσούρης που ήταν πιθανό να επέστρεφε αυτό το σαββατοκύριακο με άδεια από το Διδυμότειχο όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Ο υπό δοκιμήν Κώστας Παπαϊωάννου δεν θα αγωνιστεί λόγω του γνωστού τραυματισμού στον αστράγαλο.
Αναλυτικά, λοιπόν, την αποστολή του ΑΟΠ για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Rosenbeer απαρτίζουν οι: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μάντζος, Γιάννης Λάμπρου, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Δημήτρης Μοτσάκος, Λουκάς Λαζαρίδης, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης.

* Στην αποστολή βρίσκεται και ο Πέτρος Παπανικολάου αλλά δύσκολα θα ρισκάρει να αγωνιστεί.