21 Απρ 2009

Γιορτές τέλος

Οι Γιορτές του Πάσχα έλαβαν τέλος και όλοι επιστρέφουν στις θέσεις τους. Μαζί τους και οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού που πλέον ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του πολύ μεγάλου αγώνα με αντίπαλο την Bullet NL. Σήμερα γίνεται γνωστή η ώρα του μεγάλου ντέρμπυ.




Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Παναιγειρατικού αναμένεται να προπόνηθουν για άλλη μία φορά πριν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Οι "μελανόλευκοι" θέλουν να εμφανιστούν πανέτοιμοι και με όσο δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι υποψήφιες ημέρες για τη διεξαγωγή της προπόνησης του ΑΟΠ είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη.

Αγωνία για Σάκη

Λαχτάρισαν οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού όταν ο Διονύσης Μάντζος έκανε γνωστό ότι αισθάνεται έντονους πόνους στον αριστερό του ώμο έπειτα από μία άτσαλη προσγείωση στο έδαφος στο οικογενειακό διπλό της Μεγάλης Τετάρτης. Ο 23χρονος κίπερ αναμένεται να μην λάβει μέρος στην προπόνηση αυτής της εβδομάδας ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του για να υπερασπιστεί την εστία του ΑΟΠ στο ντέρμπυ.

Στην Αθήνα σήμερα ο αρχηγός

Τέλος λαμβάνει και το ταξίδι αναψυχής που πραγματοποίησε ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζος μαζί με τη σύντροφό του στο Παρίσι. Ο 26χρονος χαφ του ΑΟΠ αναμένεται σήμερα το απόγευμα στο "Ελ. Βενιζέλος" για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ντέρμπυ.

Συνάντηση με Πέτρο Κατσούρη

Χθες το απόγευμα μερίδα ανθρώπων και παικτών της ομάδας είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Μοναστηράκι με τον Πέτρο Κατσούρη ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα με άδεια ολίγων ημερών από τη στρατιωτική υπηρεσία. Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, με πολλές συζητήσεις και αστεία μεταξύ των παρεβρισκομένων. Ο "Πετράν" επιστρέφει σήμερα το πρωί στο Διδυμότειχο ευχόμενος καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του για το ντέρμπυ με την Bullet.

Σήμερα η ώρα έναρξης του ντέρμπυ

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ώρα έναρξης του αγώνα Bullet-Παναιγειρατικού. Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στου Ρέντη το Σάββατο.