24 Οκτ 2013

Ανάβουν οι προβολείς για τον Παναιγειρατικό!!

 Τον πρώτο του επίσημο αγώνα στην νέα σεζόν ετοιμάζεται να δώσει ο Παναιγειρατικός αύριο με αντίπαλο την ομάδα των Άμπαλων. Η αναβολή της περασμένης βδομάδας απλώς παρέτεινε την αναμονή για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των μελανόλευκων που μπαίνουν με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα και θέλουν να αφήσουν πίσω την περσινή χρονιά – μάθημα για τους ίδιους. Με ανανεωμένο ρόστερ αλλά και σημαντικές επιστροφές παικτών, ο ΑΟΠ δείχνει ενισχυμένος και έτοιμος να κυνηγήσει και πάλι την διάκριση.
 Πάντως, η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μετ’ εμποδίων καθώς σίγουρος απών από την επίσημη πρώτη των Αχαιών πρέπει να θεωρείται, για επαγγελματικούς λόγους, ο παίκτης-προπονητής Φίλιππος Κρεκούκιας ενώ πλάι του προστίθεται και ο Κώστας Πάτσης ο οποίος θα λείψει για πρώτη φορά σε αγώνα της ομάδας έπειτα από 39 συνεχόμενες συμμετοχές! Η τελευταία απουσία του χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2012 και τον αγώνα με τους Εν Λευκώ (ήττα με 4-2). Από’ κει και πέρα, πιθανολογούνται αρκετοί ακόμη απόντες με το τοπίο να ξεκαθαρίζει κυριολεκτικά την ύστατη ώρα. Στο στρατόπεδο της Αιγείρας, ωστόσο, δεν επικρατεί ιδιαίτερη ανησυχία καθώς αναμένεται να καλυφθούν τα κενά με λύσεις εκ των έσω και μένει να δούμε ποια θα είναι η δυναμικότητα του (άγνωστου προς το παρόν) αντιπάλου αλλά και τι πρόσωπο θα εμφανίσει ο ΑΟΠ απέναντι του.
 Το παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για το επίσημο come back αρκετών ποδοσφαιριστών, με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Δημήτρη Μοτσάκο ο οποίος επανεντάσσεται οριστικά, στην δεύτερη θητεία του, στην ομάδα έπειτα από 2 χρόνια και 9 μήνες (τελευταίος του αγώνας ενάντια στους Λος Νοζίτος στις 14/1/2011). Επιστροφή και για τον Γιάννη Λάμπρου μετά την πολύμηνη παραμονή του στην πόλη Αντίμπ της νότιας Γαλλίας. Για τους Αχαιούς, πάντως, ακόμη και η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης φέρνει ευχάριστες μνήμες καθώς την ίδια ημερομηνία ο ΑΟΠ έδωσε τον πρώτο του αγώνα στα γήπεδα της Αττικής (25/10/2008) στην ευρεία νίκη με 9-5 έναντι των Bullet και οπωσδήποτε αποτελεί έναν καλό οιωνό και κοινή επιθυμία όλων να συνδυαστεί αυτή η συγκυρία με ένα θετικό αποτέλεσμα.
 Ο αγώνας μεταξύ Παναιγειρατικού και Άμπαλων έχει οριστεί για την Παρασκευή 25/10 και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.