19 Οκτ 2013

Φιλική νίκη αντί επίσημου αγώνα

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένο να παίξει ο Παναιγειρατικός τον πρώτο του αγώνα για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο η αναβολή που πήραν οι αντίπαλοι των "Αχαιών", δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν και βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν ακόμη έναν φιλικό αγώνα, στον οποίο και επικράτησαν με 3-1 χάρη στα τέρματα των Μοτσάκου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, Τσιμπούρη του οποίου αρχική πρόθεση ήταν να πασάρει στον Μοτσάκο, ωστόσο με τη κίνηση του μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (ο Φ. Τριβιζάς αγωνίστηκε με την αντίπαλη ομάδα, καθώς δε συμπλήρωνε 8 παίκτες) και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ της ομάδας του Παναιγειρατικού πέτυχε ο Αλεξόπουλος με νέο δυνατό άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1, δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Για τον Παναιγειρατικό ξεκίνησαν τη φιλική αναμέτρηση οι Διον. Μάντζος, Ντοάς, Φουσέκης Φιριππής, Πάτσης, Αλεξόπουλος και Μοτσάκος. Ως αλλαγή πέρασαν οι Θωμάς, Μητρούσης, Πατερομιχελάκης και ο Δημήτρης Μάντζος που έκανε την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους. Με την αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Φώτης Τριβιζάς, γεγονός που έδινε την ευκαιρία να πάρουν  μεγάλο χρόνο συμμετοχής και οι δύο γκολκίπερς της ομάδας, και η θετική παρουσία και η ετοιμότητα που έδειξαν και των δύο δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο για τη θέση του τερματοφύλακα κατ αρχήν για τον αγώνα της Παρασκευής.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ζωντανά o Μάριος Μάντζος, που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, η πρώην πρόεδρος του συλλόγου Τζωρτζίνα Μπουρίκα, ο Μανώλης Παπαντωνάκης και η σύντροφος του Γιώργου Ντοά, Ιωάννα Βίντο, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα photo editor του συλλόγου, η σύντροφος του Φ. Πατερομιχελάκη καθώς και η στενή φίλη των Τσιμπούρη, Αλεξόπουλου και Τριβιζά.
Η επόμενη αγωνιστική και πρώτος επίσημος αγώνας του Παναιγειρατικού, έχει οριστεί για την Παρασκευή 25/10 και ώρα 22.00 με αντίπαλο τους Άμπαλους στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.