22 Ιουλ 2010

Η ΑΙΓΕΙΡΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ! (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, 25/7 - 20:00)

H συγκινητική αναγνώριση των προσπαθειών του Παναιγειρατικού μας, υπό την προσωπική ευθύνη του Αντιδημάρχου κ. Σωτήρη Διαμαντόπουλου αλλά και όλων των ανθρώπων του Δήμου Αιγείρας, κορυφώνεται την ερχόμενη Κυριακή στην ιδιαίτερη πατρίδα της "Μαύρης Αρμάδας".
Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού - Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αιγείρας διοργανώνει σπουδαίο φιλικό αγώνα ανάμεσα στους Παλαιμάχους της ΑΕΚ και των ομάδων της Αιγιάλειας την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αιγείρας στις 20:00 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την περιοχή αλλά και την Αθήνα. Τα έσοδα από τον αγώνα (5 ευρώ γενική είσοδος) θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ζωοδόχος Πηγή Αιγίου".
Το... clue της βραδιάς ωστόσο βρίσκεται στο ημίχρονο του αγώνα, όταν ο Αντιδήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος θα βραβεύσει τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, τον Ακρατινό παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα Σπύρο Οικονομόπουλο, τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Δούρο και Τηλιγάδα και... την ομάδα του ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΥ!
Ήδη το "φιλικό ανθρωπιάς" που θα διεξαχθεί στην Αιγείρα, έχει τύχει της ανάλογης προσοχής και προβολής από τοπικά αλλά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Πρωτοσέλιδη ανάρτηση επιφυλάσσει στη βράβευση του Παναιγειρατικού η ηλεκτρονική έκδοση του "Φρουρού" του Κώστα Ρόζου, με mini παρουσίαση της προσπάθειας των ανθρώπων του ΑΟΠ "να προβάλλουν με ήθος και αγωνιστικότητα την πολυαγαπημένη τους κωμόπολη στην Αθήνα". Χαρακτηριστικά είναι, άλλωστε, τα δημοσιεύματα στο χθεσινό φύλλο της πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδας GOALnews, αλλά και στις ιστοσελίδες aek365.gr και sentragoal.gr, όπου, μεταξύ άλλων, γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στη βράβευση των "Φρουρών της Αχαΐας".