15 Ιουλ 2010

Εντυπωσιακός ο απόηχος της ιστορικής πρόκρισης

Η ιστορική επιτυχία του Παναιγειρατικού με την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του φετινού Πρωταθλήματος προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού σε όλους τους φίλους της "Μαύρης Αρμάδας" σε Αιγείρα και Αθήνα. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που διατυπώθηκαν τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες σε ολόκληρο το διαδίκτυο, τόσο στο δημοφιλές group του ΑΟΠ στο Facebook, όσο και σε άλλες ιστοσελίδες.
Στην πατρίδα του ΑΟΠ, οι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά και την Αιγείρα έσπευσαν να συγχαρούν τους "μελανόλευκους" για τη μεγάλη τους επιτυχία.
Μέσω του Facebook ο αντιδήμαρχος Αιγείρας Σωτήρης Διαμαντόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τα παιδιά του Παναιγειρατικού. "Πολλά μπράβο, από όλη την Αιγείρα!"Εύχομαι και πρωταθλητές. Η παρουσία σας και μόνο στον τελικό είναι σαν να είστε ήδη νικητές". Την ίδια ώρα, στο γνωστό ενημερωτικό site ΕΝ ΑΙΓΕΙΡΑ του Παναγιώτη Παναγάκου, το διθυραμβικό ρεπορτάζ έκανε γνωστό σε όλη την τοπική κοινωνία πως "Ο Παναιγειρατικός είναι στον τελικό! Η Αιγείρα ευγνωμονεί! Τα παιδιά του "Παναί" γράφουν ιστορία!".
Ενθουσιώδη ήταν άλλωστε τα σχόλια από τους φιλάθλους της Αιγείρας με τον άσο της Θύελλας Μανώλη Φακίτσα να τονίζει: "Μπράβο μάγκες, ευτυχώς που είστε κι εσείς και κρατάτε ψηλά τη σημαία της Αιγείρας!", ενώ θερμές ευχές για κατάκτηση του τροπαίου έστειλε και ο Πέτρος Πίμπας.
Εξάλλου, αναλυτική αναφορά στο θρίαμβο του ΑΟΠ έκανε το σωματείο του Πλάτωνα με αυτοτελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας, κάνοντας λόγο για πανάξια πρόκριση και χρυσή ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου.