12 Οκτ 2013

Θετικά συμπεράσματα εν όψει πρεμιέρας


Με ηθικό ανεβασμένο και την απαιτούμενη σοβαρότητα οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού έφτασαν σε εύκολη επικράτηση με σκορ 7-0, σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τους Ballacticos, το βράδυ της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της οδού Μακρυγιάννη. Οι μελανόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και προηγήθηκαν με 3-0 από το α’ ημίχρονο, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν’ όψει της αγωνιστικής περιόδου που βρίσκεται προ των πυλών. Ο παίκτης-προπονητής του ΑΟΠ Φίλιππος Κρεκούκιας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, με 13 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου) και δοκίμασε αρκετά διαφορετικά πρόσωπα σε πολλές θέσεις, εκμεταλλευόμενος την πληθώρα επιλογών. 
 Στα του αγώνος, η ομάδα ξεκίνησε με τον Φώτη Τριβιζά κάτω από τα δοκάρια και τους Πάτση, Ντοά, Λάμπρου στην άμυνα. Θέσεις στο χώρο του κέντρου πήραν οι Τσιμπούρης, Αλεξόπουλος και Θωμάς ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Δημήτρης Μοτσάκος. Το σκορ άνοιξε έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο γκολκίπερ του ΑΟΠ Φώτης Τριβιζάς το οποίο κέρδισε έξυπνα ο Μοτσάκος. Το 2-0 έγινε από τον Κώστα Αλεξόπουλο με όμορφη ατομική ενέργεια κλέβοντας την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό. Το τρίτο και τελευταίο γκολ της ομάδας στο πρώτο μέρος σημείωσε ο Γρηγόρης Μητρούσης (που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή) ύστερα από ασίστ του Ζαχαρία Σαραντουλάκη. Στην επανάληψη, οι Αχαιοί συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό και έφτασαν και σε τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Σαραντουλάκη που τροφοδοτήθηκε από τον Μητρούση. Λίγο αργότερα, ο Αλεξόπουλος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα με κοντινό πλασέ κάνοντας το 5-0 ενώ γκολ σημείωσε και ο Μάριος Μάντζος από πάσα του Δημήτρη Μοτσάκου διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε ο Φαίδων Πατερομιχελάκης που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.
 Πλέον, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στις εξελίξεις που θα προκύψουν από τον Ελαιώνα, μετά και την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Παρασκευής, με αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα. Αν πάντως κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο Παναιγειρατικός θα καλύψει το κενό με νέο φιλικό αγώνα. Εξάλλου, μετά την αναμέτρηση με τους Ballacticos πολλά από τα στελέχη της ομάδας συνομίλησαν για αρκετή ώρα με κύριο θέμα συζήτησης το ρόστερ της φετινής σεζόν αλλά και τους στόχους που θα θέσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.
 Για την ιστορία, στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης αγωνίστηκαν οι: Τριβιζάς, Ντοάς, Πάτσης, Λάμπρου, Θωμάς, Τσιμπούρης, Αλεξόπουλος, Μοτσάκος, Σαραντουλάκης, Μητρούσης, Κρεκούκιας, Μ.Μάντζος και Πατερομιχελάκης. Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι: Αλεξόπουλος(2), Τριβιζάς, Μητρούσης, Σαραντουλάκης, Μ.Μάντζος, Πατερομιχελάκης.