31 Οκτ 2013

Να ξεχάσει τη πρεμιέρα


Με στόχο να διορθώσει τα κακώς κείμενα, μπαίνει ο Παναιγειρατικός στην δεύτερη μεγάλη μάχη του πρωταθλήματος ενάντια στην ομάδα των Demolition. Οι μελανόλευκοι μπορεί να μην άνοιξαν την αυλαία με τον ιδανικότερο τρόπο, όμως, ήδη προετοιμάζονται για τον επερχόμενο αγώνα όπου, αν δοθεί η απαραίτητη προσοχή, θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρώτο τους δίποντο. Προβλέψεις είναι πολύ νωρίς για να γίνουν, ωστόσο, τα δείγματα γραφής που έδωσε η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας κάνουν τον Φίλιππο Κρεκούκια και τον Δημήτρη Μάντζο να αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά μπορεί να βγάλει τον καλό εαυτό της προς τα έξω και να αποδώσει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο.
Για την ώρα, τα στοιχεία που υπάρχουν για τον αντίπαλο είναι ελάχιστα ως μηδαμινά, με την ευρεία ήττα από την Μπαρχελώνα (με 7-3) να μην είναι αρκετή για να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για την ποιότητα της. Μοναδικό δεδομένο που ισχύει και για τις δύο ομάδες αποτελεί το γεγονός ότι θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Από’ κει και πέρα, ξεχωριστή σημασία θα έχει η αναμέτρηση για τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Πάτση που ετοιμάζεται να “πιάσει” τις 100 συμμετοχές με τους Αχαιούς στα γήπεδα της Αθήνας και μπαίνει έτσι σ’ ένα κλειστό κλαμπ όπου μόνο ο Γιώργος Ντοάς βρίσκεται μέχρι τώρα.

Η αναμέτρηση Παναιγειρατικού-Demolition έχει οριστεί για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.