10 Απρ 2009

Κοιτάζει μπροστά...

Την ήττα-σοκ με 2-3 από τη Μικτή ΣΕΦ θέλει να αφήσει πίσω του ο Παναιγειρατικός στον αυριανό αγώνα με τη Rosenbeer στις 17:00. Οι "μελανόλευκοι" θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τον αρχικό στόχο της ομάδας, την τέταρτη δηλαδή θέση.





Να σηκώσουν κεφάλι

Πολλές πληγές άφησαν στον Παναιγειρατικό οι "τρεις" κανονιές των παικτών της Μικτής ΣΕΦ. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν ιδιαίτερα βαρύ μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το γήπεδο 3 του Ελαιώνα με σκυμμένο το κεφάλι. Την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι κάτι που ανησυχεί τους ανθρώπους του συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποβάλλουν το άγχος που τους διακατέχει έτσι ώστε να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αύριο με αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος για τη νίκη.

Επιστρέφουν πανέτοιμοι

Χαμόγελα για τον Πέτρο Παπανικολάου που βλέπει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που δεν βοήθησαν τον ΑΟΠ το περασμένο Σάββατο να βρίσκονται στη λίστα των διαθέσιμων για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι. Οι "μικροί" Μάριος Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Δημήτρης Μοτσάκος και Φαίδων Πατερομιχελάκης επιστρέφουν γεμάτοι όρεξη για προσφορά ενώ κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και με το Θανάση Θωμά ο οποίος επιστρέφει ύστερα από απουσία δύο αγωνιστικών. Μάλιστα, ο τελευταίος έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς στην Κοζάνη όπου βρισκόταν για να καλύψει πανεπιστημιακές υποχρεώσεις πραγματοποιούσε καθημερινά ατομικό πρόγραμμα (γυμναστική και κολύμβηση) ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις των ματς του Παναιγειρατικού.

Απόντος διδύμου Περιστερίου

Ο μεγάλος αριθμός των παικτών που επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή ισοδυναμεί με ελάχιστες απουσίες οι οποίες όμως χαρακτηρίζονται ως πολύ σημαντικές διότι δύο από τους παίκτες - κλειδιά της ομάδας, ο Φίλιππος Κρεκούκιας και ο Δημήτρης Τσιμπούρης δε θα αγωνιστούν στο αυριανό ματς κόντρα στη Rosenbeer. O πρώτος σκόρερ του Παναιγειρατικού βρίσκεται στην Άνδρο για να καλύψει επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ ο 19χρονος άσος του κέντρου του ΑΟΠ αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτίμησε να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπυ με την Bullet στις 25 Απριλίου. Τέλος, ο Κώστας Παπαϊωάννου δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πεισμωμένος ο Ζαχαρίας

Δεν μπορούσε να χωρέσει στο νου του Ζαχαρία Σαραντουλάκη η ήττα του περασμένου Σαββάτου. Ο αριστερός αμυντικός της ομάδας μας ήταν... "σκασμένος" και ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα τόσο του Παναιγειρατικού όσο και του ίδιου στον αγωνιστικό χώρο. Ο "Ζάχα" δείχνει να έχει πεισμώσει ιδιαίτερα και να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την ώρα του αυριανού αγώνα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη. "Δεν θέλω να χάνω. Μόνο να κερδίζω πάντα. Ειδικά στον ΑΟΠ", είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του.