8 Δεκ 2010

Να μην κολλήσει... ιό (vs Virus 10/12, 20:00)

Καιρός για επιστροφή στο χορτάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού, μετά τη ψυχική σύγχυση που τους προκάλεσαν τα έκτροπα στο "Γήπεδο 2" του Ελαιώνα πριν από ένα πενθήμερο, καλούνται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους στον επερχόμενο αγώνα με τους Virus. Οι "Φρουροί της Αχαΐας" οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί κι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη την ερχόμενη Παρασκευή 10/12 και ώρα 22:00.

Ώρα ανασυγκρότησης

Όπως ήταν λογικό, το (νέο) κρούσμα βιαιοπραγιών εις βάρος των παικτών της ομάδας μας έχει προκαλέσει εκνευρισμό και πολύ περισσότερο έχει σπείρει την απογοήτευση. Μπορεί το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού να έχει ακόμη νωθρές τις μνήμες της εικόνας του προπηλακισμού του Κώστα Πάτση από "παίκτες" της Ατλέτικο, αλλά όσο η ώρα της νέας αγωνιστικής Παρασκευής πλησιάζει, τόσο περισσότερο οφείλουν οι παίκτες να συγκεντρωθούν στα πενήντα λεπτά του μεθαυριανού αγώνα.
Η αλήθεια είναι πως ο Παναιγειρατικός έχει πραγματοποιήσει ένα "γλυκανάλατο" ξεκίνημα, χωρίς να έχει σταθεροποιήσει τόσο τα αποτελέσματά του, μα κυρίως τις εμφανίσεις του. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα, ενώ νικηφόρα και μη αποτελέσματα είναι μοιρασμένα. Τρεις νίκες και τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (μία ισοπαλία, δύο ήττες).
Την ώρα που η τύχη του έβδομου αγώνα του ΑΟΠ στο πρωτάθλημα εκρεμμεί, οι "μελανόλευκοι" της Αιγείρας καλούνται να φέρουν στις τάξεις της "Μαύρης Αρμάδας" εκ νέου χαμόγελα και αέρα αισιοδοξίας, κάτι που επιτυγχάνεται αυτή τη στιγμή μόνο με την απόκτηση των βαθμών της νίκης κόντρα στους Virus.

Ερωτηματικά για την Παρασκευή - Επιστρέφει ο "Krek10"

Οι Πέτρος Παπανικολάου και Χάρης Πλούμης, που συγκροτούν το τεχνικό επιτελείο ενώ παράλληλα αποτελούν και τους δύο μόνιμους τραυματίες του φετινού ΑΟΠ, έχουν την ατυχία να "πονοκεφαλιάζουν" για τα προβλήματα που μαστίζουν αυτόν τον καιρό τον Παναιγειρατικό σε αγωνιστικό επίπεδο. Εκτός του τραυματισμένου Μάριου Μάντζου, εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Πάτση στο ματς κόντρα στους Virus λόγω του σπασμένου του αντίχειρα, ενώ δύσκολο να λάβει μέρος στον αγώνα και ο Δημήτρης Τσιμπούρης για προσωπικούς λόγους.
Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Φίλιππου Κρεκούκια στη "φαρέτρα" του ΑΟΠ. Ο "ναύαρχος" απουσίασε από το μεγάλο ντέρμπυ με την Ατλέτικο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πρόκειται να είναι διαθέσιμος στο μεθαυριανό ματς.

Το προφίλ των αντιπάλων
Κάθε άλλο παρά καλό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα των Virus στο φετινό πρωτάθλημα. Οι "αρρωστιάρηδες" αναζητούν ακόμη τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, καθώς βρίσκονται καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές των προσεχών αντιπάλων του Παναιγειρατικού φαίνεται πως... έχουν κολλήσει τον ιό της "αφλογιστίας" καθώς μετράνε μόλις 5 γκολ ενεργητικό σε επτά αναμετρήσεις, στατιστικό διόλου θετικό για ομάδα 8x8. Πολλά προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζει και η αμυντική λειτουργία των Virus, οι οποίοι έχουν δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα τους 63 φορές σε μόλις 350 λεπτά αγώνα!

Θέλει σοβαρότητα

Όπως και να 'χει, τέτοιου είδους αναμετρήσεις πάντοτε κρύβουν τους δικούς τους κινδύνους και οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού οφείλουν να δείξουν άκρως σοβαροί και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Εξάλλου τέτοιου είδους φαινόμενα η μπάλα έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι δυνατό να απατούν. Αυτοσυγκέντρωση, λοιπόν, για πενήντα λεπτά την Παρασκευή το βράδυ.
Οι Virus θα προέρχονται από διασυρμό με σκορ 0-10 από τα Κουτσά Άλογα την περασμένη Παρασκευή.