17 Δεκ 2010

Ξανά στα βαθιά (vs Ντεφορμέ, 23:00)

Άλλο ένα πολύ δύσκολο -τουλάχιστον στα χαρτιά- ματς περιμένει σήμερα τον Παναιγειρατικό στο Πρωτάθλημα του Ελαιώνα. Οι πρωτοπόροι ΝΤΕΦΟΡΜΕ, οι οποίοι μέχρι σήμερα ουδόλως επιβεβαιώνουν το όνομά τους, φαντάζουν ως το "δυνατό" μέρος της αποψινής μονομαχίας.
Οι "μπλε" μετρούν ήδη έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Οι αήττητοι Ντεφορμέ συγκατοικούν στο "Ρετιρέ" του βαθμολογικού πίνακα με την Ατλέτικο Πετραλώνων και τη Χέις Εν Χίντινκ, που έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
Η αποψινή αναμέτρηση έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι διεξάγεται ανάμεσα στην ομάδα με την καλύτερη επίθεση (Ντεφορμέ - 50 τέρματα) και σε εκείνη με την πιο "ασφυκτική" άμυνα (ΑΟΠ - 9 τέρματα παθητικό). Εύκολα κανείς συμπεραίνει ότι οι "μελανόλευκοι" απόψε βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμη θρίλερ, ένα από εκείνα τα παιχνίδια τα οποία, όταν βέβαια περιορίζονται στην ποδοσφαιρική τους διάσταση, παράγουν ωραίο θέαμα και συναρπαστική εξέλιξη.
Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής αναμένεται να αρχίσει στις 23:00, όπως είναι προγραμματισμένο, στις εγκαταστάσεις του Eleonas FC στο Ρέντη.