30 Δεκ 2010

Σε πολύ καλό κλίμα το φιλικό προς τιμήν του Δημ. Τσιμπούρη

Σε εορταστικό και πολύ χαλαρό κλίμα διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης 28/12 ο φιλικός αγώνας με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη μετεγγραφή του Δημήτρη Τσιμπούρη στον Παναιγειρατικό. Ο κορυφαίος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟΠ το Νοέμβριο του 2008 και έκτοτε αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο "εγκέφαλο" του παιχνιδιού της "Αρμάδας". Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα των ημερών και οι πολλές απουσίες εκτός Αττικής εμπόδισαν αρκετούς παίκτες του ΑΟΠ να παραβρεθούν στο "ραντεβού" στις εγκαταστάσεις του Kifissos SC στο Αιγάλεω.
Σε επίπεδο τακτικής, ο Πέτρος Παπανικολάου πολύ φυσιολογικά θα ξεχάσει γρήγορα όσα είδε στο φιλικό με τους Φίλους Τσιμπούρη. Στο ματς δεν κρατήθηκε καν σκορ, ενώ παίχτηκε ιδιαίτερα ανοικτό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Στα... αξιοσημείωτα του ματς περιλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Παναιγειρατικός δεν διέθετε καν τερματοφύλακα (!), με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να πάρουν το "μερίδιό" τους κάτω από τα μελανόλευκα δοκάρια.
Το "παρών" στο εορταστικό αναμέτρηση για λογαριασμό του ΑΟΠ έδωσαν ο Φίλιππος Κρεκούκιας, που προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Κώστας Πάτσης και οι "μικροί" Μάριος Μάντζος, Φαίδων Πατερομιχελάκης και Νίκος Μουτάφης. Με την αντίπαλη ομάδα αγωνίσθηκε ο δεινός "κεφαλοσφαιριστής" Τάκης Φιριππής, ενώ ο τιμώμενος Δημήτρης Τσιμπούρης έπαιξε και με τις δύο πλευρές. Για το λόγο αυτό μάλιστα, "μετεγγραφή" στους αντιπάλους για το τελευταίο τέταρτο πήρε ο Δημήτρης Μάντζος, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στα χρονικά απέναντι στον Παναιγειρατικό!