7 Δεκ 2010

Και τα νέα του μπάσκετ στο "Φρουρό"

Ο συντάκτης της τοπικής εφημερίδας της Αιγείρας "Φρουρός της Ανατολικής Αιγιαλείας" Κώστας Ρόζος έχει βαλθεί να μας... τρελάνει! Η έντυπη έκδοση του Νοεμβρίου φιλοξενεί και πάλι τα νέα του Παναιγειρατικού, με έναν ιδιαίτερα επιβλητικό τρόπο αυτή τη φορά, καθώς σχεδόν ολόκληρη η σελίδα, που αναφέρεται στην αθλητική δραστηριότητα της Αιγείρας "φιλοξενεί" τα νέα του Παναιγειρατικού.
Το νέο κι ευχάριστο είναι η ενημέρωση των Αιγειρατών και για την αγωνιστική πορεία του τμήματος μπάσκετ της ομάδας. Ο κ. Ρόζος φρόντισε να αντλήσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να καταγράψει όλους του αγώνες του τμήματος στα "Τσαγκαμίλεια", δυο λόγια για το κάθε ματς και τις "μελανόλευκες" συνθέσεις.
Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει και η παρουσίαση των αγώνων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιγειρατικού κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Ο συντάκτης δήλωσε βαθύτατα υποχρεωμένος να αναφερθεί και στη δραστηριότητα του μοναδικού αιγειράτικου τμήματος στο άθλημα του μπάσκετ κι εμείς με τη σειρά μας νιώθουμε πως είναι υποχρέωσή μας να τον ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μας.