8 Δεκ 2010

Συνέντευξη Τύπου Πέτρου Παπανικολάου

Ανάλυση του αγωνιστικού μέρους (υπήρχε κι αυτό) του διακοφθέντος αγώνα της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Ατλέτικο και ένα μικρό σχόλιο για τα επεισόδια, που έκλεισαν με "μαύρο" τρόπο ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ, περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο Πέτρος Παπανικολάου.

Π.Π.: "Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, αφού παίζαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωθρά τον αγώνα, χωρίς φάσεις στην αρχή. Στη συνέχεια, η αντίπαλη ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και με κάποιες ατομικές ενέργειες απείλησε την εστία μας. Τελικά, από ένα σουτ έξω από την περιοχή μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά οι παίκτες μας δεν πτοήθηκαν. Πίεσαν τον αντίπαλο και καταφέραμε να φέρουμε στα ίσα τον αγώνα με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Τάκη (σ.σ. Φιριππή). Το γκολ αυτό ανέβασε πολύ την ομάδα μας, η οποία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έκλεισε τους αντιπάλους στην εστία τους και θα μπορούσαμε να πάμε με το σκορ υπέρ μας στο ημίχρονο, αν είχε μπει γκολ η κεφαλιά του Τάκη από κοντινή απόσταση. Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από την Ατλέτικο Πετραλώνων με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Συνέπεια της πίεσης ήταν να δεχτούμε δεύτερο γκολ, ύστερα από ατομική ενέργεια του επιθετικού τους".

"Υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός και από τις δύο ομάδες στα τέλη του αγώνα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας Κώστας Πάτσης να έρθει στα χέρια με έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα. Η κατάσταση γενικεύτηκε και ξέφυγε από τα όρια, όταν σχεδόν όλοι οι παίκτες της Ατλέτικο επιτέθηκαν μαζικά στον Κώστα. Ευτυχώς εκεί βρέθηκε αμέσως ο τερματοφύλακάς μας Βασίλης Μάνδυλας και κατάφερε να απομακρύνει τον συμπαίκτη του. Μετά από αυτήν την πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Κώστα, δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθούμε να συνεχίσει ο αγώνας και πλέον περιμένουμε την απόφαση των αρμοδίων για την τύχη του ματς".