22 Οκτ 2011

Pre-game AOPnews and notes

Χαρακτήρα αληθινού Παναιγειρατικού καλούνται να δείξουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Αρμάδας". Οι Αχαιοί αντιμετωπίζουν απόψε στις 19:00 την Barceliosa για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α' ομίλου του Σαββάτου και θα κυνηγήσουν το πρώτο δίποντο ώστε παράλληλα να συνεχίσουν και την παράδοση η οποία τους φέρνει αήττητους και στις τρεις προηγούμενες πρεμιέρες στα γήπεδα της Αθήνας.
Ο Πέτρος Παπανικολάου αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς πρόκειται για μία πρεμιέρα και δη κόντρα σε έναν εξ ολοκλήρου άγνωστο αντίπαλο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι η νέα σεζόν δεν είναι όμοια με τη "σεζόν του τελικού" και ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες του.

Πάνοπλος ο Παναί

Ο Αιγαλεώτης προπονητής της "Μαύρης Αρμάδας" έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ήρεμος κι αισιόδοξος για την έκβαση του αποψινού αγώνα, καθώς έχει την τύχη να έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Χθες το απόγευμα προσγειώθηκε από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα ο Δημήτρης Τσιμπούρης και μαζί με τον Χάρη Ερμείδη ενημέρωσαν ότι θα βρίσκονται απόψε στον Ελαιώνα. Παράλληλα, με μεγάλη έκπληξη και χαρά οι άνθρωποι του ΑΟΠ ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί από το στόμα του ιδίου, ότι ο Κώστας Πάτσης θα είναι στη διάθεση του Πέτρου Παπανικολάου για το σημερινό αγώνα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι και ο "ναύαρχος" Φίλιππος Κρεκούκιας θα δηλώσει το "παρών".
Παράλληλα, στην αποστολή του Παναιγειρατικού επιστρέφει και ο Αιγειράτης Πέτρος Κατσούρης που απουσίασε από το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα.

Φώτης αντί Σάκη - Απών ο Φαίδων

Ο ιστορικός τερματοφύλακας του Παναιγειρατικού, που φέτος προσφέρει αμέτρητα αιγειράτικα χαμόγελα με την επιστροφή του στην ομάδα, δε θα καταφέρει να υπερασπιστεί την εστία του ΑΟΠ απόψε. Ο "Doctor1" εφημερεύει σήμερα στο Κέντρο Υγείας της Πύλου και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Παναί θα λάβει ο Φώτης Τριβιζάς, που δηλώνει πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και είναι έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΟΠ.
Επιπρόσθετα, ο Φαίδων Πατερομιχελάκης έχει γίνει εξ αρχής ξεκάθαρος στον προπονητή Πέτρο Παπανικολάου ότι οι παρουσίες του θα πηγαίνουν εναλλάξ με τις απουσίες του, λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ Ηρακλείου στην οποία ανήκει ο "Fed".

Προϊστορία

Η προϊστορία των αγώνων του Παναιγειρατικού στην πρεμιέρα μόνο αρνητική δεν είναι για τους "Φρουρούς της Αχαΐας". Οι Αχαιοί έχουν αγωνιστεί σε τρεις αγωνιστικές περιόδους στα γήπεδα της Αθήνας και δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε πρεμιέρα. Την πρώτη σεζόν το "μελανόλευκο" κύμα παρέσυρε τους Bullet NL ενώ τη δεύτερη χρονιά τον Μαύρο Αετό. Πέρυσι, ο Παναιγειρατικός μπορεί να μην επικράτησε των Snakes, ωστόσο απέσπασε ισοπαλία.

Οι πρεμιέρες του ΑΟΠ