9 Οκτ 2011

Τα τελευταία νέα του ΑΟΠ πριν από το φιλικό

Περίπου επτά ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του τέταρτου φιλικού αγώνα του Παναιγειρατικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το επίσημο ιστολόγιο του Παναιγειρατικού παρακολουθεί εξονυχιστικά τις εξελίξεις στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο και παρουσιάζει τα τελευταία νέα της ομάδας λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα στα γήπεδα του Ελαιώνα απόψε στις 18:00.

Αισιόδοξη πρόγνωση καιρού
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές για την πρόγνωση του καιρού, κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτες της ομάδας μας δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στο σημερινό φιλικό. Οι βροχές στην Αττική το τρέχον Σαββατοκύριακο είναι αρκετές ωστόσο προβλέπεται στις 18:00, όταν και θα ξεκινήσει ο αγώνας, να υπάρχουν απλά αρκετά σύννεφα χωρίς βροχοπτώσεις. Επομένως, οι παίκτες της "Μαύρης Αρμάδας" μπορούν να αισθάνονται αρκετά αισιόδοξοι.
Κίνδυνος ματαίωσης του φιλικού δεν υφίσταται.

Σήμερα Ρέντη, αύριο Χίο

Με άδεια από το στρατόπεδο της Λάρισας βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή ο Γιώργος Ντοάς. Ο θρυλικός αμυντικός του συλλόγου μας, μία μέρα πριν τη μετάθεσή του στο στρατόπεδο της Χίου, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Πέτρου Παπανικολάου, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει για το απογευματινό φιλικό και να του δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής.

Επιστρέφει ο Τριβιζάς

Μετά από δύο συμμετοχές του Διονύση Μάντζου κάτω από τα δοκάρια του Παναιγειρατικού στα τελευταία ισάριθμα φιλικά, ο σημερινός αγώνας θα σημάνει και την επιστροφή του Φώτη Τριβιζά στα αγωνιστικά δρώμενα του ΑΟΠ.
Ο Σάκης βρίσκεται στην Πύλο καθώς σήμερα εφημερεύει στο Κέντρο Υγείας της πόλης κι έτσι ο "Φωτάρας" θα είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί το απόγευμα την εστία των Αιγειρατών.

Απών ο "Ζάχα"

Ο Πέτρος Παπανικολάου μπορεί να έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό ματς, ωστόσο δε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζαχαρία Σαραντουλάκη, ο οποίος βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στη γενέτειρά του, την πόλη των Χανίων και θα απουσιάσει από τα γήπεδα του Ελαιώνα.

Αποφασίζουν μέρα

Τέλος σε ένα σήριαλ περίπου πέντε μηνών αναμένεται να δοθεί μετά το σημερινό φιλικό. Οι παρευρισκόμενοι παίκτες του ΑΟΠ μαζί με τον προπονητή Πέτρο Παπανικολάου θα συζητήσουν με σοβαρότητα το φλέγον ζήτημα της ημέρας κατά την οποία θα παίζει ο Παναιγειρατικός τους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος για την περίοδο 2011-12, με όλους ανεξαιρέτως να είναι διατεθειμένοι σήμερα να παρθεί οριστικά η απόφαση και να γίνει η αίτηση συμμετοχής στη διοργανώτρια αρχή του Ελαιώνα.