9 Οκτ 2011

Η αποστολή του ΑΟΠ για το σημερινό φιλικό

Βρισκόμαστε λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σημερινού φιλικού αγώνα του Παναιγειρατικού και ο Πέτρος Παπανικολάου ενημερώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα για τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του απόψε.
Το... απουσιολόγιο του Αιγαλεώτη προπονητή είναι αρκετά πλούσιο με ονόματα βασικών παικτών της ομάδας. Από το απογευματινό ματς θα απουσιάσει ο Φίλιππος Κρεκούκιας που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, αλλά αναμένεται να παρευρεθεί στο team meeting μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, δεδομένη εδώ κι αρκετές ημέρες είναι η απουσία του Ζαχαρία Σαραντουλάκη, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Κρήτη, ενώ σήμερα το πρωί ο Χάρης Ερμείδης ενημέρωσε ότι ο ίδιος είναι καταπονημένος από τους εντατικούς ρυθμούς των ατομικών του προπονήσεων. Εκτός αποστολής θα είναι φυσικά ο Τάκης Φιριππής λόγω στρατιωτικής υπηρεσίας.
Την αποστολή του Παναιγειρατικού για το σημερινό φιλικό παιχνίδι στα γήπεδα του Ελαιώνα απαρτίζουν οι: Φώτης Τριβιζάς, Γιώργος Ντοάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Πάτσης, Μάριος Μάντζος, Δημήτρης Μάντζος, Δημήτρης Τσιμπούρης, Φαίδων Πατερομιχελάκης, Γρηγόρης Μητρούσης κι Άρης Μπούρας.