15 Οκτ 2011

Travelling to "Campeon"

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις "Campeon" όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ολυμπιάδα βρίσκονται στον Παράδεισο Αμαρουσίου, πολύ κοντά στο "δακτυλίδι" της Λ. Κηφισίας πάνω από την Αττική Οδό (ακριβής διεύθυνση γηπέδου: 3η Πάροδος Φραγκοκκλησιάς). Το επίσημο blog του ΑΟΠ παρέχει σε όλα τα μέλη και τους φίλους της "Μαύρης Αρμάδας" τις απαραίτητες πληροφορίες για τη μετάβαση στην έδρα των αυριανών αντιπάλων.

Με αυτοκίνητο:

Α. Μέσω Αττικής Οδού

- Από Αιγείρα, Ελευσίνα, Εθνική Οδό, Κηφισό, δυτικά προάστια: Βγαίνετε στην Έξοδο 11 ("Λ. Κηφισίας"), συνεχίζετε ευθεία 540 μ. στον παράδρομο της Αττικής Οδού, εισέρχεστε στο "δακτυλίδι" της Λ. Κηφισίας και εξέρχεστε στην πρώτη έξοδο του κυκλικού κόμβου (μπροστά από το "Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ") επί της οδού Χειμάρρας. Ύστερα από 450 μ. στρίβετε δεξιά στη λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, σε 250 μ. στρίβετε αριστερά στην πρώτη κάθετο (οδός Φραγκοκκλησιάς) και ύστερα από 150 μ. βλέπετε στο αριστερό σας χέρι την τρίτη πάροδο της οδού Φραγκοκκλησιάς και το parking του "Campeon".
- Από Μεσόγεια, ανατολικά προάστια: Βγαίνετε στην Έξοδο 11 ("Λ. Κηφισίας"), συνεχίζετε ευθεία 300 μ. στον παράδρομο της Αττικής Οδού, εισέρχεστε στο "δακτυλίδι" της Λ. Κηφισίας και εξέρχεστε στην τρίτη έξοδο του κυκλικού κόμβου (απέναντι από το σημείο όπου μπήκατε - μπροστά από το "Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ") επί της οδού Χειμάρρας. Ύστερα από 450 μ. στρίβετε δεξιά στη λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, σε 250 μ. στρίβετε αριστερά στην πρώτη κάθετο (οδός Φραγκοκκλησιάς) και ύστερα από 150 μ. βλέπετε στο αριστερό σας χέρι την τρίτη πάροδο της οδού Φραγκοκκλησιάς και το parking του "Campeon".

Parking
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις "Campeon" διαθέτουν ελεύθερο χώρο στάθμευσης δίπλα από την κεντρική είσοδο. Ακόμη και σε ώρες αιχμής δεν αναμένεται δυσχέρεια στάθμευσης στους γύρω δρόμους. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η ίδια η οδός Φραγκοκκλησιάς είναι διπλής κατευθύνσεως και πολύ στενή, συνεπώς δεν προσφέρεται για στάθμευση.

B. Μέσω λεωφόρου Κηφισίας
- Από Αθήνα, νότια προάστια: Κινείστε επί της λεωφόρου Κηφισίας (ρεύμα ανόδου), αφού περάσετε τον κόμβο του Ολυμπιακού Σταδίου (με το μεγάλο εμπορικό κέντρο "Golden Hall" στο αριστερό σας χέρι), μείνετε δεξιά και ύστερα από 800 μ. μπείτε στον παράδρομο της λεωφόρου (δεν συνεχίζετε προς την υπόγεια διάβαση). Μείνετε δεξιά, περάστε από μία εκκλησία (Παναγία Βλαχερνών) και μετά από 70 μ. στρίψτε δεξιά στην πρώτη κάθετο (οδός Φραγκοκκλησιάς). Ύστερα από 750 μ. βλέπετε στο αριστερό σας χέρι την τρίτη πάροδο της οδού Φραγκοκκλησιάς και το parking του "Campeon".
- Από Κηφισιά, βόρεια προάστια: Κινείστε επί της λεωφόρου Κηφισίας (ρεύμα καθόδου), αφού περάσετε τη διασταύρωση με την οδό Αγ. Κωνσταντίνου μείνετε δεξιά και ύστερα από 300 μ., μπροστά από το Μέγαρο του ΟΤΕ, μπείτε στον παράδρομο της λεωφόρου (δεν συνεχίζετε προς την υπόγεια διάβαση). Εισέρχεστε στο "δακτυλίδι" της Λ. Κηφισίας και εξέρχεστε στην τρίτη έξοδο (μπροστά από το "Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ") επί της οδού Χειμάρρας. Ύστερα από 450 μ. στρίβετε δεξιά στη λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, σε 250 μ. στρίβετε αριστερά στην πρώτη κάθετο (οδός Φραγκοκκλησιάς) και ύστερα από 150 μ. βλέπετε στο αριστερό σας χέρι την τρίτη πάροδο της οδού Φραγκοκκλησιάς και το parking του "Campeon".


Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Α. Με Προαστιακό Σιδηρόδρομο
Σταθμός "Κηφισίας" της γραμμής "Αεροδρόμιο-Κιάτο" (συχνότητα συρμών ανά 45΄) - δυνατότητα μετεπιβίβασης από τη γραμμή "Πειραιάς-Αθήνα-Άνω Λιόσια" κάθε μία ώρα στο σταθμό "Άνω Λιόσια" (για αναλυτικά δρομολόγια βλ. εδώ)
1 χλμ. από το γήπεδο

Β. Με λεωφορεία ΕΘΕΛ
- Από Αθήνα & νότια προάστια: Στάση "Ιωαννίδου" (άνοδος Λ. Κηφισίας, συμβολή με οδό Φραγκοκκλησιάς, 800 μ. από το γήπεδο)
Α7, Β7 (από Πλ. Κάνιγγος, μέσω Λ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας)
Α8 (από Πολυτεχνείο - Στουρνάρη, μέσω Πατησίων, Λ. Ηρακλείου, Ειρήνης, κέντρου Αμαρουσίου, Λ. Κηφισίας) *στάση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας
550 (από Παλαιό Φάληρο - Μαρίνα Φλοίσβου, μέσω Λ. Συγγρού, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας και Κηφισίας)
- Από Κηφισιά & βόρεια προάστια: Στάση "Ιωαννίδου" (κάθοδος Λ. Κηφισίας, απέναντι από τη συμβολή με οδό Φραγκοκκλησιάς, 850 μ. από το γήπεδο)
Α7 (από Πλ. Πλατάνου - Άλσος Κηφισιάς, μέσω Λ. Κηφισίας)
Β7 (από Ν. Κηφισιά, μέσω Ελαιών, Χ. Τρικούπη και Λ. Κηφισίας)
Α8 (από Μαρούσι -ΟΑΚΑ, μέσω Λ. Κηφισίας) *στάση στην άνοδο της Λ. Κηφισίας
550 (από Πλ. Πλατάνου - Άλσος Κηφισιάς, μέσω Λ. Κηφισίας)