10 Οκτ 2011

Πέρασε η μπόρα...

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας δέχτηκε χθες το απόγευμα ο Παναιγειρατικός με σκορ 2-3 από τους Miras FC, ομάδα του πρωταθλήματος της Κυριακής. Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι παίκτες της "Μαύρης Αρμάδας" παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με όαση τον υπό δοκιμή Γρηγόρη Μητρούση που πέτυχε και τα δύο γκολ του ΑΟΠ και φτάνει ένα βήμα από την απόκτησή του από το σύλλογό μας και τον Γιώργο Ντοά που ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.
Ο Πέτρος Παπανικολάου εν τέλει είχε στη διάθεσή του μόλις οκτώ ποδοσφαιριστές, με τους Μπούρα και Πάτση να είναι απουσίες της τελευταίας στιγμής.
Αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα, ξεκίνησαν θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρή βροχόπτωση κόντρα στην εστία του Παναιγειρατικού με την άμυνα και τον τερματοφύλακα Φώτη Τριβιζά να τα βρίσκουν σκούρα.
Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν στο σκορ για να ισοφαρίσει στα μέσα του ημιχρόνου ο Γρηγόρης Μητρούσης με κοντινό σουτ, αλλά μέχρι τη λήξη του α' μέρους, οι αντίπαλοι σκόραραν άλλες δύο φορές και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-3 υπερ τους.
Στην ανάπαυλα ο Πέτρος Παπανικολάου έριξε... κατσάδα στους παίκτες του για την απόδοσή τους με κύριους αποδέκτες τους Μάριο Μάντζο, Δημήτρη Μάντζο και Φαίδωνα Πατερομιχελάκη. Παράλληλα, ζήτησε από όλους την ανατροπή του σκορ, κάτι που δεν επετεύχθει ποτέ.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς ο Γρηγόρης Μητρούσης με ωραίο τελείωμα από κοντά "έκλεισε" το σκορ στο τελικό 2-3.

Η σύνθεση του ΑΟΠ στο χθεσινό φιλικό: Τριβιζάς, Ντοάς, Λάμπρου, Μάριος, Δημ. Μάντζος (c), Τσιμπούρης, Πατερομιχελάκης, Μητρούσης.
Τα δύο γκολ του ΑΟΠ πέτυχε ο Μητρούσης.