24 Νοε 2008

Τα παραλειπόμενα του αγώνα του Σαββάτου

- Ο Γιώργος Ντοάς είχε ανοίξει διάλογο για αρκετή ώρα με έναν ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την φοίτησή τους στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Μια ελαφριά αδιαθεσία ένιωσε ο Μάριος Μάντζος περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα όμως ευτυχώς γρήγορα την ξεπέρασε.

- Με νεύρα ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Δημήτρη Μάντζο καθώς μετά από σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε στην αρχή του ματς, ο αρχηγός μας σηκώθηκε εκνευρισμένος και απώθησε με δύναμη τον αντίπαλο αμυντικό σπάζοντας τον τσαμπουκά του.

- Ο Λουκάς Λαζαρίδης ήταν απαρηγόρητος μετά την απώλεια του πέναλτυ και με τη λήξη του ημιχρόνου καθώς κατευθυνόταν προς τον πάγκο μονολογούσε: "Δεν το πιστεύω..."

- Βλέποντας την ομάδα του να κυριαρχεί απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, ο Χάρης Πλούμης είπε σε έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή: "Δεν υπάρχετε, ρε"!

- Ο Πέτρος Παπανικολάου δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του με αυτά που αντίκριζε στον αγωνιστικό χώρο. Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Λαζαρίδη μάλιστα, κλώτσησε τα κιγκλιδώματα του γηπέδου με το χτυπημένο του πόδι.

- Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν το νέο απόκτημα του Παναιγειρατικού, Δημήτρης Τσιμπούρης που βρέθηκε στου Ρέντη για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα ενώ φάνηκε πως άρχισε να κυλάει μέσα του... παναιγειρατικό αίμα καθώς ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός στην κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο.

- Αμέσως μετά τη λήξη του ματς ο διαιτητής της συνάντησης πλησίασε τον Μάριο Μάντζο και του έκανε παρατήρηση για μια μίνι φραστική επίθεση που του έκανε ο μικρός για μια απόφασή του κατά τη διάρκεια του ματς. Οι δύο άνδρες έλυσαν την παρεξήγηση, έδωσαν τα χέρια κι έφυγαν χαμογελώντας.

- Επεισόδιο εκτυλίχθηκε μόλις το παιχνίδι τελείωσε με τον Ζαχαρία Σαραντουλάκη να μιλά με έντονο ύφος με ανθρώπους της αντιπάλου ομάδας και τον Φίλιππο Κρεκούκια να συνεχίζει αμέσως μετά τις αντεγκλήσεις με αποτέλεσμα ο Διονύσης Μάντζος να συγκρατίσει τον Ζαχαρία και ο Δημήτρης Μάντζος να δράσει σαν αρχηγός και να τραβήξει τον Φίλιππο προς τον πάγκο της ομάδας μας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
- Ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης είχε εκτενή διάλογο στα αποδυτήρια με κάποιους από τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να τα βρουν μετά από το επεισόδιο που είχαν στο γκολ της ισοφάρισης.

- Με χιουμοριστικό τρόπο θέλησε μετά το ματς να εκφράσει τον εκνευρισμό του ο Πέτρος Παπανικολάου για το γεγονός ότι ο Παναιγειρατικός αδυνατούσε να σκοράρει στο σαββατιάτικο ματς. Παρακολουθώντας τον αγώνα για τη Superleague Ελλάδα 2008-2009 μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού και βλέποντας το σκορ να είναι στο 0-3 φώναξε στους παίκτες του: "Τους βλέπετε; Αυτοί τα βάζουν!"