16 Νοε 2008

Το γ' ημίχρονο του χθεσινού ματς

Τα χειροκροτήματα, τα χαμόγελα και οι επευφημίες κυριάρχησαν στις τάξεις των ανθρώπων του Παναιγειρατικού αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα. Η δεύτερη νίκη της "Μαύρης Αρμάδας" στο πρωτάθλημα 8x8 ανέβασε και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά τους παίκτες που αρχίζουν και βλέπουν και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον του συλλόγου στη διοργάνωση.


Η δημοσιογραφική ομάδα του επίσημου ιστολογίου του Παναιγειρατικού βρέθηκε χθες στου Ρέντη κι εξασφάλισε αρκετές δηλώσεις παικτών και οπαδών.


Διονύσης Μάντζος: "Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ήταν μια ψυχολογική ένεση. Η βαθμολογική θέση της αντιπάλου δεν έλεγε όλη την αλήθεια. Ήταν δυνατοί αντίπαλοι. Δείξαμε όμως τη σοβαρότητα και την ωριμότητα, δείξαμε πως είμαστε ομάδα με δύναμη. Είχαμε πει πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και την αφιερώνω στον φίλο μου τον Χρήστο από την Τρίπολη που ήρθε να υποστηρίξει την ομάδα. Υποσχόμαστε στον κόσμο να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος".


Μάριος Μάντζος: "Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνιστήκαμε, όλοι πιάσαμε πολύ μεγάλα επίπεδα απόδοσης. Ζητούμενο ήταν η νίκη. Η βαθμολογική θέση της αντιπάλου δεν μας άφηνε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια γερά".


Πέτρος Παπανικολάου: "Ήταν μια σημαντική νίκη. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Τα παιδιά πάλεψαν πολύ. Δούλεψαν αρκετά για τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά πιστεύω πως μπορούμε και πολύ καλύτερα".

Γιάννης Λάμπρου: "Ήταν μια καλή εμφάνιση. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε εκρηκτικό ρυθμό θα έλεγα. Ωστόσο συνεχίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι το ίδιο κρίσιμα με το σημερινό".


Χάρης Πλούμης: "Αφιερώνω, πρώτα από όλα, τη νίκη στον πρώην πρόεδρο που ελπίζω να επιστρέψει στον προεδρικό θρόνο κάποτε. Κατά τα άλλα, στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχει σημασία που οι αντίπαλοι ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Μετράει η καταπληκτική εμφάνιση. Εγώ είμαι δυσαρεστημένος από τον εαυτό μου γιατί χαλάρωσα στο τέλος και είχα κάποια λάθη. Χρειάζεται πειθαρχεία μέχρι το τέλος, να κηνυγούμε τη νίκη. Προχωράμε"

Φαίδων Πατερομιχελάκης: "Ο Παναιγειρατικός επέστρεψε στις νίκες. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μου δόθηκε κι εμένα η ευκαιρία να παίξω. Από όσο μου λένε οι συμπαίκτες μου πήγα καλά. Ελπίζω να είναι αλήθεια και όντως να βοήθησα την ομάδα".

Τζωρτζίνα Μπουρίκα: "Ωραίο που κερδίσαμε. Είμαστε περήφανοι όλοι. Πολύ καλό παιχνίδι από όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν δεμένοι, στημένοι σωστά, χωρίς πολλά λάθη. Ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα".

Χρήστος Παπαγεωργίου: "Σήμερα όποιος βρέθηκε στο παιχνίδι πραγματικά χάρηκε μπάλα. Αυτήν την ποιότητα μπορεί να την παίξει μόνο ο Παναί. Αποτελεσματικός, πήρε εύκολα τη νίκη. Θα μπορούσε το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο αν έμπαινε άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, ο στόχος επετεύχθη, η νίκη, εύκολη νίκη με 4-1. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν, όλοι έπιασαν καλή απόδοση και πάμε δυνατά για τον επόμενο αγώνα".


Τα παραλειπόμενα του ματς

- Πριν την έναρξη του αγώνα ο Φαίδων Πατερομιχελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον τερματοφύλακα του Πανφραπεδαϊκού ο οποίος είναι φίλος με τον άσσο του Παναιγειρατικού.

- Στην απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μάριου Μάντζου σε κενή εστία, ο Φίλιππος Κρεκούκιας φώναξε αστειευόμενος στον μικρό: "Α ρε Αλεξανδρή".

- "Έχω πάρει μαθήματα τερματοφύλακα από σενα", είπε ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης στον Διονύση Μάντζο μετά τη λήξη της αναμέτρησης για να του αποδώσει τα εύσημα για την πολύ μεγάλη εμφάνιση του πορτιέρο του ΑΟΠ.

- Αντικείμενο συζήτησης για τους περισσότερους από τους παίκτες της ομάδας ήταν το νέο "Football Manager 2009" με τον Χάρη Πλούμη να έχει αντιγράψει άπειρα DVD για τους πιστούς φίλους του FM.