31 Οκτ 2008

Η αποστολή για τον αγώνα με τις Πυραμίδες

Ανακοινώθηκε από το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΠ η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα κόντρα στις Πυραμίδες. Εκτός πλάνων έχει τεθεί από τις αρχές της εβδομάδας ο Δημήτρης Κατσουρίνης, ενώ δεν υπολογίζεται για ακόμη έναν αγώνα ο τραυματισμένος Παπανικολάου (σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, θα επανέλθει μετά και την 3η αγωνιστική). Αντίθετα, επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας ο Καραμπάσης αλλά και ο Πέτρος Κατσούρης, σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του με την Αρμάδα πριν την επικείμενη στράτευσή του. Τέλος, σε "θρίλερ" εξελίσσεται η συμμετοχή του Φίλιππου Κρεκούκια (αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα), η οποία θα κριθεί μέσα στην ημέρα. Ονομαστικά, την αποστολή του ΑΟΠ αποτελούν οι:
Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Χάρης Πλούμης, Πέτρος Κατσούρης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Άρης Μπούρας, Δημήτρης Μάντζος, Θανάσης Θωμάς, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Μοτσάκος, Μάριος Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης και Λουκάς Λαζαρίδης.
Εξάλλου, υπογραμμίζεται ότι ο τραυματίας Πέτρος Παπανικολάου αναμένεται να βρεθεί και πάλι στον πάγκο της ομάδας, αναλαμβάνοντας για έναν ακόμη αγώνα την τεχνική καθοδήγηση του Παναιγειρατικού.